Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična odluka

Muškarac (41) otkrio: 'Nikad nisam bio u vezi niti intiman, želim djevojku koja je čekala kao i ja!

Single Guy From Adelaide
04.10.2021.
u 13:28

Kako bi pronašao svoju savršenu djevojku, napravio je web stranicu za upoznavanje samaca na kojoj je napisao listu zahtjeva

Daniel Piechnick 2016. godine napravio je web stranicu samo za sebe pod imenom Single Guy From Adelaide u nadi da će pronaći pravu ljubav, kako piše Mirror.

Nakon pokretanja web stranice, 41-godišnjak je platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveo druge samce. Međutim, još uvijek nije upoznao sretnu djevojku koju je tražio svih ovih godina.

Foto: Single Guy From Adelaide

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

To bi moglo imati veze s vrlo specifičnim zahtjevom koji ima za svoju buduću djevojku - a to je da ona ne smije imati nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i seks, baš kao i on.

U videu na svojoj web stranici Daniel je objasnio da želi ženu koja je cijeli život provela usredotočena na svoju karijeru i 'čuvala se za pravo vrijeme', kako bi bila ista kao i on. No, brzo je ostao razočaran kada je shvatio da gotovo nitko više ne čeka 'pravo vrijeme' za seks.

Unatoč tome, on se i dalje nada da će pronaći nekoga s kim može "sve učiniti, od samog početka".

"I zato zaista vodim ovu web stranicu i plaćam oglase", objasnio je Daniel te otkrio kako njegova partnerica može biti bilo koje dobi, ali mora biti obrazovana kako bi se mogli povezati na intelektualnoj razini.

Tijekom godina, upoznao je neke "jako lijepe" žene, kako sam kaže, ali do sada nijedna od njih nije bila "ona prava" pa objasnio kakva bi trebala biti njegova idealna partnerica: "Ako uživa pričati o filozofiji, književnosti, znanosti ili bilo čemu akademskom, ona je prava osoba za mene."

Stiže novi zakon u struji, evo koje su promjene za kućanstva:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:53 04.10.2021.

nema savrsenih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije