Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjaju u cijelu priču

Žena o kojoj se pisalo da je rodila desetorke je nestala, a partner tvrdi: ‘Nikada nisam ni vidio bebe’

Novorođenčad
Ivica Galovic/PIXSELL
17.06.2021.
u 10:30

Gosiame nije htjela reći partneru gdje se nalazi ni u kakvom su stanju bebe.

Mediji diljem svijeta prošli tjedan masovno su pisali o ženi iz Južne Afrike koja je rodila desetorke i tako oborila svjetski rekord, a ovoga tjedna portalima i novinama proširila se šokantna vijest da je nestala.

Gosiame Thamara Sithole (37) tvrdila je da su djeca začeta prirodnim putem, a da su na svijet došla 7. lipnja – sedam dječaka i tri djevojčice.

U videu možete pogledati cijelu priču o rođenju beba:

Šokantni obrat priče dogodio se kada je njezin partner Tebogo Tsotetsi izjavio da nije vidio ni jednu bebu niti bilo kakav dokaz da postoje. Njegova obitelj medijima je rekla da ne vjeruje u rođenje djece dok se ne dokaže suprotno.

Tebogo ju je pokušao nekoliko puta posjetiti, ali nije mu htjela otkriti gdje se nalazi i u kakvom su stanju djeca. Gosiame se trenutačno vodi kao nestala osoba, a jedini dokazi o rođenju djece njezine su poruke na tu temu koje je slala obitelji, prenosi Mirror.

Strava u Njemačkoj: Majka oduzela život svom 4-godišnjem sinu, pa pokušala presuditi i sebi

Novorođenčad
1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije