Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Žena oborila svjetski rekord: Gosiame (37) rodila desetorke!

shutterstock
10.06.2021.
u 10:30

Već ima dvoje djece - blizance stare šest godina.

U svibnju je žena iz Maroka, Halime Cisse, rodila devetorke, što je bio tek treći takav slučaj u povijesti, ali 37-godišnjakinja iz Južne Afrike ju je nadmašila.

Gosiame Thamara Sithole prije nekoliko dana rodila je desetorke - sedam dječaka i tri djevojčice. Liječnici su joj prvo rekli da nosi šestero djece, zatim osam, a na kraju ih je rodila čak deset, kako piše New York Post na Twitteru.

Brojka ne bi bila toliko iznenađujuća da su djeca začeta umjetnom oplodnjom, ali Gosiame i suprug Tebogo Tsotetsi tvrde da su ih začeli prirodnim putem. Trudnoća joj je, kaže, bila teška i brinula se hoće li bebe preživjeti. Porod je prošao uredu, bebe su se rodile žive, ali će provesti nekoliko tjedana u inkubatorima.

Raniji odlazak na spavanje smanjuje rizik od depresije za 23 posto:

Ovaj par već ima blizance koji su stari šest godina.

Rodila djevojčicu pa se i sama zapitala tko joj je otac:

1/3

Komentara 1

MS
msoffice
12:29 10.06.2021.

Zena je mozda rodila desetero djece. Zasto se upitne stvari objavljuju kao cinjenica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije