Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Želiš zaraditi spavajući? Dormeo ima najbolji posao za tebe!

Dormeo
Foto: Promo
1/3
27.02.2019.
u 09:32

Dobitnicima natječaja zadatak će biti pojaviti se obučeni u pidžame, spremni za kratki počinak na jednoj od odabranih lokacija i samo odspavati u periodu od 4 sata.

Omiljeni brend za spavanje Dormeo, objavio je najzanimljiviji natječaj za posao ove godine! Za samo 4 sata spavanja = 1.000 kn. Zvuči kao posao iz snova!

U brzom vremenu u kojem živimo, često zaboravljamo koliko je važno dobro se naspavati. Ožujak je mjesec spavanja. Stoga je Dormeo tom prilikom osmislio nagradni natječaj za posao „Dormeo spavalice“.

Foto: Promo/Eva Virc

Dobitnicima natječaja zadatak će biti pojaviti se obučeni u pidžame, spremni za kratki počinak na jednoj od odabranih lokacija i samo odspavati u periodu od 4 sata. Termini spavanja bit će objavljeni po odabiru spavalica, a Dormeo spavaonice će biti postavljene u Zagrebu na tri lokacije: shopping centar - Arena Centar, Top Shop dućan u Ilici i na još jednoj atraktivnoj, za sada tajnoj lokaciji.

Foto: Promo/Eva Virc
Na nagradni natječaj zainteresirane spavalice mogu se prijaviti u razdoblju od 26. veljače 2019. do 8. ožujka 2019. godine zaključno do 23:59 sati i to na internetskoj stranici www.dormeo.com.hr/dormeo-spavalice, a spavalice će u zemlju snova, uz Dormeo full sleep solution, poći ili 15.ožujka na sam Svjetski dan spavanja ili u subotu 16. ožujka.

Spavalice, na vama je samo da odspavate – za sve ostalo pobrinuo se Dormeo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije