Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pizzerija Ivo

Zaželjeli smo se pizze: Domaće je ‘vrh vrhova’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
12.08.2020.
u 10:30

Šalša, sir, šunka, gljive, pršut, kulen, panceta, luk i origano – svi se ti okusi stapaju u odličan zalogaj

U Stobreču se tradicionalno dobro jede. Splićani i zimi i ljeti idu na večere u Struje, ali nažalost, kultni se restoran trenutačno renovira, kao i restoran u krugu kampa koji je također glasovit po dobroj kuhinji.

Ali, gurmanima je dobro znana i konoba Nikola koja spravlja ekskluzivne dalmatinske delikatese, kao i Epetium, kultni restoran s dugom tradicijom.

Ima i nekoliko odličnih pizzerija, a mi smo se baš zaželjeli dobre pizze. “Onda idite u Ive Nr.1. Gore je u mjestu, među kućama, nije na rivi niti u centru, ali pizze su mu odlične, iz krušne peći” posavjetovali su nas Stobrečani. Pizzerija Ivo, uvjerili smo se, više je od pizzerije. U ponudi, između ostalog, ima juhe po 18 kuna, tjestenine, njoke i rižote od 45 do 75 kn, salatu od hobotnice za 75, tortilje za 54 kn, cijelu paletu mesnih jela po narudžbi te, naravno, veliki izbor pizza.

GALERIJA Turistička ponuda Stobreča

1/11

Probali smo pizzu Ivo (šalša, sir, losos, škampi, origano, bijeli luk i peršin) za 70 kuna i Domaću (šalša, sir, šunka, gljive, origano, kulen, pršut, panceta, kapula) za 62 kune. Obje su bile izvrsne, ali Domaća nas je ostavila bez teksta: “vrh vrhova”.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova): 46

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova): 12

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova): 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova): 17

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno: 89

Komentara 2

Avatar EtTore
EtTore
12:54 17.08.2020.

Klopa za MIZERIJE!

HE
Hejterkojimrzisve
13:48 12.08.2020.

Znaci pizza je za tebe dobra kuhinja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije