Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko priznanje

Zagrebačka županija proglašena za turističku najdestinaciju

Zagrebačka županija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
11.06.2014.
u 17:12

Izbor je predvodila Udruga hrvatskih putničkih agencija koja će županiju promovirati na sajmovima u zemlji i inozemstvu

Zagrebačka županija, najbolja je i preporučena domaća destinacija 2014./2015. godine. Izbor je to Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) koja je odabir temeljila na brojnim znamenitostima kao i bogatoj postojećoj turističkoj ponudi Zagrebačke županije.

– Turistička zajednica Zagrebačke županije kontinuirano promovira županiju kao turističku destinaciju, prepoznatljivu i privlačnu s kvalitetnom turističkom ponudom. Intenzivnom suradnjom s turističkim agencijama, u sljedećem razdoblju, nastojat ćemo stvoriti sustav komunikacije u kojem će se ključne vrijednosti redovito promovirati i prepoznavati u cilju još boljeg turističkog razvoja destinacije – poručila je za proglašenja i potpisivanja ugovora s UHPA-om Ružica Rašperić, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Kako su poručili iz Udruge potpisani ugovor s Turističkom zajednicom Zagrebačkom županijom omogućit će kvalitetniju promociju destinacije na turističkim sajmovima u zemlji i inozemstvu.

>> Pogledajte gdje je u Zagrebačkoj županiji najsigurnije živjeti

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
19:11 11.06.2014.

"Najglupost" je stavljati ovakve glupe kovanice u naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije