Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikki Phillippi

Youtuberica razljutila pratitelje objavom da je dala uspavati psa jer joj je sina 'malo gricnuo'

Instagram/NikkiPhillipi
13.05.2021.
u 07:00

Psa je par imao gotovo deset godina, a odluku su donijeli nakon 'incidenta' u kojem je njihov jednogodišnji sin Logan iz igre Pitbullu krao hranu, pa mu je ovaj vratio blagim ugrizom

Youtuberica Nikki Phillippi - čiji kanal prati 1,29 milijuna pretplatnika - redovito objavljuje videozapise o svom životnom stilu i o događajima u njenoj obitelji, a nedavno je na YouTube-u i Instagramu ispričala da su ona i suprug Dan dali uspavati svog Pitbull terijera Bowsera jer je, kažu, počeo pokazivati znakove agresije.

Psa je par imao gotovo deset godina, a odluku su donijeli nakon 'incidenta' u kojem je njihov jednogodišnji sin Logan iz igre Pitbullu krao hranu, pa mu je ovaj vratio blagim ugrizom.

Pogledajte njihovu objavu

- Logan ima malu ogrebotinu od zubiju na licu, ništa strašno - rekao je Dan, no brinulo ih je, kažu, hoće li nekad doći do situacije u kojoj Pitbull neće biti tako blag.

- Već smo prije razmišljali o tome da ga damo uspavati, jer je u više navrata napadao i ozlijedio druge pse - rekli su supružnici, a nakon što je ozlijedio nekoliko drugih pasa, priču su objavili i na Instagramu gdje pišu kako ih je Browser nasmijavao, tjerao na plač, uništavao im stvari, ali i štitio.

Na platnima KIC-a dokumentarac o jednom od najradikalnijih umjetnika 20. stoljeća

1/3

- Zbog njega sam se osjećala sigurno - zaključila je influencerica, a o svom bivšem ljubimcu kaže i da je bio velika maza.

Ipak, dodaje, imao je i agresivnu stranu koju je tijekom godina nekoliko puta pokazao, a nedavno je ugrizao i Logana.

- Nakon hrpe savjeta zaključili smo da je vrijeme da Bowser mirno ode dalje, znam da će to neke šokirati, i ja sam još u šoku - kaže Phillippi, no ni ona ni suprug vjerojatno nisu očekivali negativne reakcije koje su dobili. 

Mnogi su im u komentarima naime zamjerali što nisu prije uspavljivanja razmotrili i neke druge opcije, poput pokušaja da ga se udomi drugdje ili se pokuša utjecati na njegovo ponašanje, a drugi su youtuberima poručili da očito nisu psa naučili kako se treba ponašati kraj djeteta, pa im se to vratilo...'

Ovaj balon napuhan je već 30 godina i nije se ispuhao: "Nadam se da će izdržati do mog 50. rođendana"

 

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okozaoko
09:01 13.05.2021.

Niti su psa naučili kako se ponašati u blizini djeteta niti su dijete naučili što smije a što ne smije u igri sa psom. Roditelji iz snova.

AN
ante411
08:39 13.05.2021.

Ovo stanje svijesti pratitelja je zabrinjavajuće. Više im je stalo do ćuke nego do djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije