Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opčinjen je

'Volim svoju suprugu, ali ne mogu prestati razmišljati o učiteljici naše kćeri'

shutterstock
04.03.2021.
u 20:39

Nikad nije učinila ništa seksualno prema njemu, ali on se boji da će svejedno posrnuti.

- Posljednjih godinu dana opsjednut sam učiteljicom svoje kćeri. Znao sam je samo kratko vidjeti na školskim vratima ili razgovarati s njom na roditeljskima, ali svakodnevno viđenje na Zoomu pogoršalo je situaciju - napisao je jedan muškarac za The Sun. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Noću pušta njezine satove samo kako bi je mogao vidjeti. Iako je oženjen s troje djece, ne može prestati razmišljati o njoj. Nikad nije učinila ništa seksualno prema njemu, ali on se boji da će svejedno posrnuti.

- Zaljubljenost u vašim godine sugerira da se osjećate neispunjeno. Svi možemo zamišljati druge ljude kad smo u vezama, ali važno je hoćemo li djelovati na takve osjećaje. Možda trebate poraditi na svom odnosu sa suprugom i napraviti ga opet uzbudljivijim i intimnijim - odgovorila mu je Deidre.

Dino (12) ima 50 kućnih ljubimaca o kojima brine: “Imam guske, kokoši, svinju, zečeve...”

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
18:32 05.03.2021.

spavat ces a htio bi brak odluci se reci zeni da je gotovo i ne kukaj

RO
roland
21:18 04.03.2021.

U našem je društvu normalno da mame spavaju s trenerima nogometa i učiteljima tjelovježbe njihovih sinova, ali se svi zgražaju kad otac mašta o učiteljici svoje kćeri.

RO
roland
21:14 04.03.2021.

Bilo bi šteta ne spavati s učiteljicom. Ako žena i sazna, nema veze, neće ništa smjeti reći zbog male.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije