Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Vodila sam ljubav s bratom svojega muža. Rekao je da će zbog mene ostaviti ženu. Što da radim?'

Već neko vrijeme nije u sretnoj vezi, a dok joj je muž bio na putu seksala se s njegovim bratom. Sada ne zna što da radi pa je za savjet pitala terapeutkinju
09. rujna 2019. u 20:00 9 komentara 12999 prikaza
Foto: Shutterstock

Ona ima 35, a njezin muž ima 38 godina. On često putuje zbog posla, a kada je doma ne pomaže joj oko njihovog sina koji ima 18 mjeseci. Pronašla je sreću s bratom svojeg muža, ali nije sigurna želi li ostaviti muža pa je za savjet pitala terapeutkinju s portala The Sun, Deidre.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Što učiniti? 'Zaručnica mi se udebljala, pa sam počeo flertati s drugom i u napasti sam da prevarim zaručnicu'

"Otkada imamo dijete moj muž me nije ni poljubio, a naš seksualni život je na nuli. Htjeli bismo imati još jedno dijete, ali rekla sam mu da se mora promijeniti prije toga." 

U međuvremenu se zbližila s bratom svojeg muža, koji ima 36 godina, u braku je i ima četiri kćeri. 

"Prije nekoliko mjeseci dok je muž bio na putu, pokvarila mi se slavina i pitala sam njegovog brata da mi je popravi. Natočila sam mu pivo, a sebi vino. Sin mi je spavao. Napila sam se od boce vina koju sam popila dok je on radio. Između nas je uvijek postojala određena kemija, a alkohol mi je dao dodatnu hrabrost da mu kažem što osjećam prema njemu." 

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Počeli su razgovarati i priznao joj je kako nije sretan u braku, rekao joj je kako je ne bi prestao ljubiti da mu je ona žena, a vrlo brzo su završili u krevetu. 

Nevolje u raju 'Imala sam najbolji seks s ujakom svoje prijateljice dok mi muž radi u Španjolskoj'

"Stalno smo se nalazili i vodili ljubav. Čak želi ostaviti ženu zbog mene. Spreman je na taj veliki korak, a ja nisam baš sigurna. Možda smo prerazličiti. Moj ljubavnik je puno nježniji od muža, a opet svaki dan razmišljam što trebam napraviti." 

Deidre joj je odgovorila: Seksualna energija može izblijediti kada počinje obiteljski život. Želite li stvarno razoriti dva braka i postati maćeha njegovim kćerima? 

Vaš muž ima svoje nedostatke, ali je dobar. Recite svojem ljubavniku da vaša afera mora prestati. Kada vam se muž vrati s puta, recite mu da želite promjene u braku. Recite mu da vam nedostaje privrženosti, ali i da želite bogatiji seksualni život. Recite mu da će vam njegova pomoć u kući puno značiti."

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
PAO NA GRANICI
Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti