Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrava prehrana

Većina djece ne zna da je brza hrana opasna za život

fast food
Pixsell
29.09.2009.
u 17:00

Glasnogovornik fondacije iznio je crna predviđanja kako će dvije trećine sve djece biti preteško ili pretilo do 2050., a da će današnji mladi biti prva generacija koja će živjeti kraće od svojih roditelja.

Tri četvrtine djece starosti od osam do 15 godina ne zna da ih brza hrana može ubiti, objavilo je društvo British Heart Foundation.

Glasnogovornik fondacije iznio je crna predviđanja kako će dvije trećine sve djece biti preteško ili pretilo do 2050., a da će današnji mladi biti prva generacija koja će živjeti kraće od svojih roditelja. U Velikoj Britaniji traje akcija Food4Thought kojoj je cilj borba protiv dječje pretilosti fizičkom aktivnošću i zdravom prehranom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije