Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

VAŽNO: Koljena vam pucketaju, a svaki korak uzrokuje bol? Upoznajte tajno oružje protiv ovih problema koje je osmislio kreativan izumitelj iz Hrvatske!

Ortezan
Shutterstock
27.11.2020.
u 08:54

Učinkovito i bez kirurške intervencije

Ovo je istina – sljedeći neovisni centri potvrđuju da smo dočekali dugo očekivani prijelom na području  rješavanja problema s bolnim koljenima, i to bez kirurških zahvata.  Iskusan stručnjak za magnetoterapiju iz Vinkovaca u Hrvatskoj osmislio je modernu metodu koja je oslobodila od boli i problema s kretanjem već više od 13 tisuća ljudi! 

Dosta ublažavanja boli štetnim kemijskim sredstvima

Problemi s koljenima su prilično učestali i javljaju se također kod mlađe populacije. Dosadašnji načini rješavanja ovih problema su se svodili prije svega na ublažavanje boli jakim lijekovima koji nisu neutralni za ljudski organizam. Hrvatski izumitelj je predstavio inovativni način koji spaja mehaničku stabilizaciju zgloba, smanjivanje osjećaja boli i stimuliranje regeneracije.

Pomoću ove metode konačno možete:

- pobijediti učestalu i ponavljajuću bol u koljenima

- ubrzati regeneraciju tkiva zgloba za čak za 77%

- povratiti do 100 %  pokretljivosti već u 28 dana

- riješiti se ukočenosti i blokada zbog povraćanja fleksibilnosti zglobova

- sprječavati artrozu jer je zglob stabiliziran i amortiziran

DA, već danas se želim pobrinuti za zdrava koljena>>

Novatorsko otkriće za zdrava koljena

Prema projektu izumitelja izrađen je unikatni stabilizator, obogaćen posebnim magnetima snage od 16000 Gausa. Projekt izgleda kao traka za koljeno, međutim to je nešto puno naprednije: stabilizira zglob, amortizira vibracije, a zahvaljujući magnetnom polju nivelira bol i stimulira regeneracijske procese.

Foto: Shutterstock

Učinkovito i bez kirurške intervencije

Tretman s korištenjem biomagnetsko-stabilizirajuće metode je dostupan pod nazivom Ortezan. Pruža mogućnost povraćanja fleksibilnosti svakom od nas, diskretno kod kuće, bez rizika i nuspojava. Pruža nadu svima koji su zbog povreda, deformacija, oteklina i boli već izgubili nadu da će normalno funkcionirati i aktivno živjeti.

Ortezan je inovativno rješenje koje:

- pomaže nivelirati otekline, bol i ukočenost koljena gotovo odmah nakon primjene

- ne opterećuje organizam toksičnim kemijskim sredstvima

- potiče pokretanje prirodnih regeneracijskih procesa u tkivima uključujući i ona najviše oštećena

- omogućava uštedu novaca koji ste prije trošili za neučinkovite kreme i preparate

DA, želim odmah isprobati ovu inovativnu metodu

„Moja karijera i smisao života postali su upitni…“

…”

„Već od malih nogu ples mi je bio najvažniji…Međutim, sa 40 godina u toj branši smo već praktički umirovljenici.  Suprug i ja smo ispunili svoju želju i otvorili smo svoju plesnu školu. Bila sam toliko sretna! Nažalost, brzo su se odazvali moji zglobovi – u koljenima. Nisam  bila u stanju učiti druge, a ponekad niti ustati iz kreveta… Ortezan je spasio moja koljena, moju karijeru i …psihičku ravnotežu. Ne znam što bih učinila da nisam našla ovu metodu. Toplo preporučam!“

Ne čekajte! Već danas iskoristite vašu šansu

Djelovanje trake Ortezan su potvrdile tisuće ljudi. Zato što su povjerovali u učinkovitost Ortezana danas mogu uživati u aktivnom životu. Izumitelj Ortezana želi da njegov proizvod bude dostupan svim ljudima koji ga trebaju i zato smo za naše Čitatelje pripremili posebnu ponudu:

Kliknite ovdje kako biste dobili originalni Ortezan i povratili pokretljivost zglobova>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije