Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uredite svoj dom

Gavroprom
07.04.2020.
u 15:19

Izgradnja krova ogromna je investicija koja zahtjeva puno novaca, ali i vremena. Pogotovo ako želite napraviti kvalitetan krov za koji je potreban kvalitetan pokrov, dobra konstrukcija te dodatni materijali kako bi krov izgledao i funkcionirao kako treba.

Crijep je najpopularniji pokrov iz puno razloga, a najviše zbog svoje dugovječnosti. Prvenstveno, crijep je otporan na različite prirodne uvjete i nepogode poput kiše, vjetra, snijega, potresa i požara, stoga je odličan izbor za mjesta gdje prevladava oštra klima. Nadalje, crijep je izvrstan izolator, pa se zimi toplina zadržava u kući, a ljeti vrućina ne ulazi. Također, ovaj materijal je oku ugodan i slaže se sa svim stilovima eksterijera, odnosno naglašava arhitekturu i boju objekta.

Veliki izbor crijepa – sve na jednom mjestu

Postoje betonski i glineni crjepovi, no naglasak je na glinenima jer su znatno lakši, vodootporni, postojaniji i proizvedeni od ekološki prihvatljivih materijala.

Iz široke ponude renomiranih proizvođača crijepa u Gavropromu možete pronaći crijep: Creaton, Tondach, Terran, Bramac, Toza Marković (Kikinda) i Nexe.

Osim crijepa, u ponudi imamo kompletan materijal za izradu:

  • fasada najpoznatijih proizvođača (Weber, Roefix, Murexin, Samoborka, Ceresit, Chromos)
  • jelovu rezanu građu
  • materijale za izolaciju krova
  • lamperiju
  • brodski pod
  • OSB-ploče
  • krovne prozore proizvođača Velux i Roto.

I ne, nismo zaboravili na eksterijer! Želite li okućnicu na kojoj bi Vam svi pozavidjeli, svakako preporučamo betonske opločnike koji se svojim oblicima, bojama i veličinama prilagođavaju kako modernoj tako i klasičnoj arhitekturi. Oblik njihovog slaganja je sada samo pitanje Vaše kreativnosti. A ukoliko Vam ipak nedostaje mašte navratite u naš Semmelrock Izložbeni vrt u Gavropromu i na licu mjesta odaberite opločnik baš po Vašoj mjeri. Osim Semmelrock opločnika u ponudi su i Samoborka, Oblak i Beton Lučko.

I na kraju, što više reći osim - uredite svoj dom, dođite u Gavroprom ili još jednostavnije – proizvode naručite putem našeg web shopa: www.gavroprom.hr!

Sve za kuću, sve za dom – nudi vam Gavroprom!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije