Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste učinili?

Uletjela je na vjenčanje za vrijeme prvog plesa i vikala: 'To sam trebala biti ja!'

Facebook/Screenshot
09.12.2019.
u 13:25

U dvoranu seoskog hotela gdje se slavilo uletjela je žena u vjenčanici i vikala: "Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja." Na snimci se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao plesati.

Mladenka Stacey Owen (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji ostala je zatečena, piše Daily Mail. Stacey je najprije pomislila da je to luda bivša djevojka njezina supruga Kerija, no zapravo je Staceyna kuma angažirala komičarku January Rees koja je napravila "scenu". Nakon šoka svi su prasnuli u smijeh, posebno mladenka

– Pet mjeseci pripremala sam tu zafrkanciju. Stacey je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželjela napraviti nešto ludo – rekla je kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša djevojka.

– Moj partner u početku je bio prestravljen. Plesali smo prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zločestih bivših djevojaka. Ali, tada su se svjetla upalila i vidjela sam joj lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stacey na kraju, a prenosi Daily Mail.

Ove zaruke potpuno su pošle po zlu:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:07 09.12.2019.

Koliko li je tamo psihičkih bolesnika, kada je većina oduševljena tim idiotizmom?

Avatar Slobo iz Moskve
Slobo iz Moskve
14:03 09.12.2019.

Tipurak si shebo zivot i to jos slavi kolko smo mi glupa civilizacija slavimo nekakovu novu godinu a dva dana poslje sve poskupi..

DU
Deleted user
19:44 09.12.2019.

Ja bih iskocio kroz prozor, a onda nek' oni objasnjavaju da je to samo shala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije