Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VaLi

Uhvatite se u koštac s celulitom i masnim naslagama

guza
Reuters
29.03.2010.
u 12:09

Početak proljeća idealno je vrijeme za pripremiti sebe i svoje tijelo za dolazak ljeta.

Dolazak proljeća idealno je doba da učinimo nešto za sebe i svoje tijelo. U zimskim mjesecima svi se pomalo uspavamo i zanemarimo svoje tijelo, a sada je pravo vrijeme da se riješimo nekoliko kilograma viška koje smo skupili tijekom zime.

Opuštena koža, celulit, masne naslage… Sve su to problemi kojima se možemo suprotstaviti uz pomoć dijeta, masaža, gimnastike, ali i odgovarajućih kozmetičkih proizvoda.

Najbolji rezultati postižu se s proizvodima na bazi morske vode, koja je najvažniji izvor energije u prirodi i idealan je izvor vitalnih, prirodnih i vrlo zdravih elemenata.
Pomoću djelotvornih elemenata iz morske vode uspijeva se smanjiti obujam masnih naslaga te se povećava vlažnost kože kako bi se postigao bolji tonus te aktivirala cirkulacija kapilara zbog bolje drenaže tkiva.

Thalassomediteran je koncept kojim je spojeno djelovanje morskih soli i betahidroksidirajućih kiselina. Njime se uspješno potiče smanjivanje obujma, remineralizacija, vlažnost i tonifikacija. U organizam se unose elementi kao što su: jod, kalcij, magnezij, sumpor i kalij te vitamini i aminokiseline.

Najbolji rezultati postižu se kurom tretmana koja počinje detoksikacijom. Tretman započinje pilingom od morske soli i kadulje. Nakon toga se nanosi maska od morskih algi koja stoji 30-ak minuta pod termodekom. Tretman završava masažom hidratantnom emulzijom koja će koži dati potrebnu vlažnost. U kuri se rade tri ili četiri tretmana detoksikacije za celulit i masne naslage. Svi se tretmani rade na istom principu – maska pod termodekom i 20-ak minuta masaže, a ovisno o količini masnih naslaga i celulita potrebno ih je napraviti od deset naviše.

Za optimalan rezultat potrebna je i suradnja klijentice, odnosno uravnotežena prehrana te neki oblik fizičke aktivnosti. Zajedničkom suradnjom moguće je postići fantastične rezultate.

Napominjemo da je i cijena tretmana izuzetno povoljna pa uistinu nema prepreke da ljeto ne dočekamo vitkiji i zadovoljniji svojim tijelom.

Kozmetički salon VaLi i Vecernji.hr Miu Bašić nagrađuju tretmanom detoksikacije, a sljedećih 10 čitateljica darujemo poklon-bonom od 50 kuna koji se može iskoristiti za bilo koju od usluga iz ponude salona - Barica Babić, Ana Buinac, Maja Papak, Božena Banović, Katarina Brekalo, Nikolina Orlić, Ivana Varjačić, Ana Petričić, Ines Srdelić i Azra Imširović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije