Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je kritizirali

Udala se za svog očuha: 'Bila mi je to najbolja odluka u životu'

@christywho_
07.12.2023.
u 16:30

Christy kaže da je još uvijek u dobrim odnosima sa svojom majkom, unatoč tome što se udala za njenog bivšeg.

Žena je priznala kako je udaja za vlastitog očuha najbolja odluka koju je donijela. Christy iz Floride podijelila je video sebe i svog očuha kako se ljube na svom TikTok profilu, gdje je poznata kao @ChristyWho_. Video prikazuje njihovu svadbenu ceremoniju u Vegasu, a par je za tu priliku nosio traperice i majice, prenosi The Sun.

U drugom videu Christy je razjasnila mnoge stvari o njihovoj vezi. Tvrdi da ju njen očuh nije i da nije bila maloljetna kad su se upoznali. Dodala je da njezina mama nikad nije imala djecu s njim i da je on nije odgajao.

 

@christywho_ To getting married in Vegas 🥂 and finding out I was prego on my honeymoon 😂 #rideordie🎲 #husbandwife #bestfriend #soulmate #tattoo #littlewhitechapel #vegas #vegaswedding #pregnant #tattoo ♬ original sound - n.st.w

Christy je također kaže da je još uvijek u dobrim odnosima sa svojom majkom, unatoč tome što se udala za njenog bivšeg. Par sada ima troje djece i čini se da su u sretnom braku, unatoč čudnim okolnostima koje okružuju njihovu vezu.

Christy za svog očuha kaže da je on njena 'srodna duša' i da je saznala da je trudna sa svojim prvim djetetom kada su bili na medenom mjesecu. Korisnici TikToka bili su šokirani svim ovim priznanjima i odlučili izraziti svoje mišljenje u komentarima.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan korisnik je napisao: 'Slomiti srce svojoj mami udajom za čovjeka kojeg je nekoć voljela i dovela u tvoj život da bude tvoj otac najveća je bol koju si prouzročila'. Drugi je dodao: 'Mora da stvarno mrziš svoju mamu kad to radiš'. Treća osoba je komentirala: 'Iskreno, nemam riječi kojima bih opisala koliko je ovo odvratno'.

Identične blizanke u vezi su s istim muškarcem i sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme:

 

Komentara 2

MA
MarkoFind
01:02 09.12.2023.

Fali joj očinska ljubav, pa to nadoknađuje droljizmom... Fali će joj i majčina ljubav jednog dana

MO
montello
09:37 08.12.2023.

bas morala za očuha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije