Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o čemu je riječ?

U društvu modnih insidera predstavljena modna platforma Klodier

Predstavljanje Koldiera
Foto: John Pavlish
1/12
04.05.2018.
u 09:41

Ekskluzivno predstavljanje podržali su brojni modni insideri poput Loredane Bahorić, Branke Donassy, Tihane Harapin Zalepugin, Karle Zelić, Andreje Bistričić, Maje Merlić, Tomislava Bahorića, Martine Ranilović, i brojnih drugih.

Klodier je jedinstvena modna E-commerce platforma koja na jednom mjestu okuplja najuzbudljivije fizičke butike, modne ateljee te izložbene prostore domaćih i stranih dizajnera iz raznih gradova.

Osim neusporedivog izbora odjeće, obuće i modnih dodataka, nezaobilazan je i modni/lifestyle kanal Click&Watch koji kroz intervjue, događaje, behind the scenes priče i editorijale upoznaje i prati same dizajnere i zanimljive butik adrese.

KLODIER je na jednom mjestu okupio brojne dizajnere i brendove poput: Charlie design, Dioralop, Klisab, Donassy, I – gle, Nika Tom, Loré, Spirit by T.B., Mirta Jewelry, Bonton store & gallery, Blackpearl by S.L., Fasada ….

Cilj ove platforme je spojiti modu i tehnologiju tj. fizičko s digitalnim te svima predstaviti i one najskrivenije, autentične dizajnere i butike za koje se ni ne zna da postoje u nekom gradu. 

Ovaj poslovni model jamči neusporediv raspon odjevnih komada; od vrlo dobro poznatih brendova pa do najzanimljivijih novih dizajnerskih imena koja se nalaze u raznim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Siena... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije