Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osječka modna kuća

3D čipka prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica

Lukabu kolekcija vjenčanica
Foto: Jasmina i Davor Beck
1/11
25.04.2018.
u 12:22

Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.

U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi.

Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.

Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama,u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije