Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrate li i vi ovako?

Objavili točno pravilo za igru UNO pa se javili razočarani igrači: Nema šanse!

Večernji list
14.10.2020.
u 13:00

Koliko vas je do sada igralo po vlastitim pravilima?

Društvene igre često izazovu sukobe među članovima obitelji ili prijateljima, a jedna kartaška igra po tome je najpoznatija. Igra UNO ima mnoga pravila, a mnogi ih krše i igraju po pravilima koja su si sami propisali. Jedno od tih je i korištenje karata poput +2, +4, mijenjanje smjera i stopiranje igrača. 

Tvorci ove kartaške igre odlučili su stati na kraj nagađanjima, pa su na svojem Twitter profilu objavili kako se te karte smiju odnosno ne smiju koristiti.

"Ne možete baciti +2 na +2. Samo naprijed, popljujte nas", napisali su. 

Mlada majka otkrila odličan trik za slaganje posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

To bi značilo, ako jedna osoba baci kartu +2, sljedeća osoba koja je na redu ne može baciti istu takvu kartu i sve prenijeti na treću osobu koja bi tom metodom morala vući čak četiri karte. Onaj tko je na potezu nakon što jedna osoba baci kartu +2, mora vući dvije karte i igra ide dalje.

Mnoge je ova činjenica razočarala, ali i naljutila. "Ne znate igrati vlastitu igru, potpuno ste u krivu", napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala da je to suludo i da nema šanse da igra po tim pravilima.

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su ljudi zatražili razvod braka:

1/12
Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
15:33 14.10.2020.

Samo bela i to je to...tam se pravila znaju...sam se moze dogovorit na dosta ili prolaz:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije