Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka žena

Trebala je položiti završni ispit za pravo, a onda su krenuli trudovi: U bolnici je rodila - i položila ispit!

Facebook
03.12.2020.
u 13:30

Ispit se trebao održati na ljeto, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen za listopad, mjesec koji se predviđao kao mogući datum rođenja.

Brianna Hill iz Illinoisa tijekom pravosudnog ispita kako bi postala odvjetnica, shvatila je da su joj krenuli trudovi te da će morati odustati od polaganja.  Međutim, odlučila je ispit nastaviti u bolnici te ga je uspjela položiti i službeno postati odvjetnica, kako prenosi Metro.

Samo jedan dan nakon svog poroda završila je ispit u privatnoj sobi u bolnici te službeno položila na Pravnom fakultetu Sveučilišta Loyola u Chicagu.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

Ispit se trebao održati na ljeto, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen za listopad, mjesec koji se predviđao kao mogući datum rođenja. Međutim, Brianni su trudovi krenuli u 38. tjednu trudnoće. Isprva nije htjela odustati od ispita, ali kada je shvatila da joj se trudovi brzo kreću, odlučila je otići u bolnicu.

Nakon što je rodila, Brianna je imala problema s velikim krvarenjem zbog anemije, ali svejedno je idućeg dana htjela položiti svoj posljednji ispit. Unatoč stresu i bolovima, uspjela ga je proći s visokim rezultatom. 

Foto: Daniel Pavlić

Cijelu priču podijelila je na svom Facebook profilu kako bi pokazala kako majke stvarno mogu sve.

- Žene su nevjerojatno snažne. Pola ispita polagala sam sjedeći na ručniku jer mi je puknuo vodenjak, a drugi dio sjedeći na ledu jer sam rodila noć prije. Idući dan sam krvarila i bila anemična, ali položila sam test sa samo sat i pol sna. Napravila sam ovo sve jer je to bila jedina opcija da ispunim sve svoje ciljeve, postanem majka i odvjetnica - napisala je u objavi.

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije