Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Treba vam dopunsko zdravstveno? Croatia ima ponudu s nizom pogodnosti!

Croatia osiguranje
Foto: Shutterstock
24.04.2020.
u 08:45

Želite li ugovoriti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, u ograničenoj ponudi Croatia osiguranja to možete učiniti uz niz pogodnosti i popusta.

Situacija koju proživljavamo sve nas je podsjetila koliko je zdravlje važno. Jedini način da se zaštitimo od koronavirusa je da, jednostavno, ostanemo kod kuće, izbjegavamo druženja i vodimo brigu o higijeni ruku i lica. 

No, o zdravlju treba razmišljati i bez obzira na trenutnu epidemiološku krizu. Kada smo zdravi, lako se uljuljkati u lažni osjećaj sigurnosti, no o zdravstvenoj zaštiti treba razmišljati na vrijeme.

Zašto se osigurati u Croatia osiguranju?

Želite li ugovoriti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, u ograničenoj ponudi Croatia osiguranja to možete učiniti uz niz pogodnosti i popusta. Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite, a ugovorite li ga online putem Croatijina web shopa, ostvarujete pravo na popust od 10 posto.

Nakon što ugovorite osiguranje online, na vaš mail stići će digitalna iskaznica koja vrijedi poput fizičke. Digitalnu iskaznicu možete pohraniti unutar aplikacija Moja Croatia i tako je uvijek imati uz sebe, kad god vam zatreba.

Svi koji ugovore dopunsko zdravstveno osiguranje u Croatia osiguranju, u prvoj godini pokrića imaju pravo na dva besplatna pakiranja svakog lijeka s B-liste lijekova po nezaštićenom imenu lijeka, čiji trošak nije pokriven obveznim zdravstvenim osiguranjem.

Osim toga, korisnici dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatiji imaju pravo na popust od 20 posto na usluge u privatnim CROATIA Poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli, izuzev usluga estetske medicine i usluga koje obavljaju vanjski suradnici.

Nakon što ugovorite policu osiguranja, možete koristiti Croatijin bogati program pogodnosti Dobra prilika i dobiti niz poklona, popusta i drugih povlastica kod više od 80 partnerskih tvrtki.

Što sve pokriva dopunsko zdravstveno?

Uz sve nabrojane pogodnosti, dopunsko zdravstveno osiguranje u svojem standardnom pokriću uključuje sve vrste doplata u koje nisu pokrivene obveznim zdravstvenim osiguranjem poput doplata u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, za specijalističke preglede, laboratorijske pretrage, dijagnostiku, fizikalnu terapiju, stomatološke usluge, bolničko liječenje i izdavanje lijekova po receptu.

Osim putem web shopa, osiguranje možete ugovoriti na daljinu, kontaktirajući zastupnike koji su dostupni e-mailom i telefonski. Akcija traje do 31. prosinca 2020. Sve dodatne informacije možete dobiti na 072 00 1884 ili info@crosig.hr. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije