Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi vizažist hrvatske elite Tomo Vrban, kojem je prije mjesec dana dijagnosticirana zloćudna bolest, posjetio je Mekkija Torabija

Tomo je sjajno!

tomo vrban
goran jakuš/pixsell
15.11.2009.
u 19:14

Kod Marokanca iscjeliteljskih moći koji je danas napustio Hrvatsku bili su i pjevačica Severina, voditeljica Sonja Šarunić, pjevač Ćiro Gašparac, roker Davor Gobac...

Na histeriju koju je svojim energetskim sposobnostima izlječenja u Hrvatskoj pokrenuo marokanski iscjelitelj Mekki Torabi (56) nisu ostale imune ni naše poznate ličnosti.

Kako bolest i ljudska nesreća ne pitaju za status, s jednakim entuzijazmom i željom za ozdravljenje među stotinama ljudi koji su svakodnevno ispred drugog paviljona Zagrebačkog velesajma čekali svoj susret s Marokancem mogli su se vidjeti pjevač Davor Gobac, Iva Mia Erak, bivša glasnogovornica Milana Bandića, glumac Đuro Utješanović, pa i Severina koja je navodno tražila pomoć za njoj bliske ljude... A među njima i mladi Tomo Vrban, vizažist hrvatske elite, kojem je prije mjesec dana dijagnosticirana zloćudna bolest zbog koje je završio i u bolnici.

– Tomo je puno bolje. Osjeća se odlično, štoviše sjajno! – s puno radosti zbog poboljšanja Tomina zdravstvenog stanja potvrdio je njegov brat Ante. Je li poboljšanje posljedica Torabijeve pomoći, Ante nije htio komentirati. Roker Davor Gobac nije htio reći zašto je svaki dan posjećivao Marokanca, ali otkrio je da se osjeća sjajno, a reper Marko Lasić Nered zahvaljujući Mekkiju prestao je pušiti. No puno govorljiviji od njih o svojem posjetu Torabiju bio je pjevač Ćiro Gašparac.

– Prije mi je jako smetalo sunce i morao sam uvijek nositi sunčane naočale – rekao je Gašparac, koji ima samo osam posto vida, i nastavio:

– Poslije tretmana oči su mi manje osjetljive, a poboljšao se i vid pa čak vidim i kazaljke na satu.

Ni radijska voditeljica Sonja Šarunić ne krije svoje oduševljenje Torabijevim moćima i tvrdi da je već pri prvom dodiru osjetila olakšanje bola u kralježnici.

Mekki je danas napustio Hrvatsku, no svi kojima je pomogao ne moraju se brinuti jer vraća se već za nekoliko mjeseci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije