Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je tako hladan?

Sviđao mi se godinama, spavala sam s njim i onda mi se više nikada nije javio...

Shutterstock
01.12.2018.
u 20:08

Provela sam predivan seksi vikend s muškarcem koji mi se sviđa godinama, kaže 27-godišnja djevojka

Nakon toga je potpuno ju je izignorirao, piše u svom pitanju za kolumnisticu The Suna, Deidre.

"Upoznali smo se prije pet godina i viđali smo se svake godine na jednoj izložbi, pa bi uvijek flertali, ali ništa se ne bi dogodilo iako smo ustali u kontaktu. Ove godine pozvao me na za vikend kod njega. Bila sam jako uzbuđena jer mi se sviđao", piše. 
"Ja imam 27, a on 33 godina. Živi u Londonu, a ja malo dalje na sjeveru. Sjela sam na vlak jednog petka uvečer, a on me čekao na stanici."

Nakon toga izašli su na piće i vratili se u njegov stan. 
"Poseksali smo se tu noć i bilo je fantastično. On je bolji u krevetu nego bilo koji muškarac s kojim sam ikada spavala. U subotu smo izašli preko dana, a navečer u lijepi talijanski restoran", nastavlja djevojka. 

"Popili smo još par pića i vratili se u njegov stan. Otišli smo u krevet i ponovno spavali skupa. Stvarno sam osjećala da dijelimo nešto posebno", zaključuje povrijeđena dama. 

No, sljedeći dan bio je potpuno hladan prema njoj. 

"Činilo mi se kao da jedva čeka da me odbaci na željezničku stanicu. Nije otišao na stanicu sa mnom, samo mi je rekao na koji broj podzemne da odem. Rekao je da mu se javim kad stignem kući sretno i učinilo mi se kao da to radi samo iz pristojnosti i da nije baš zainteresiran. Nisam mu se javila, a on me nije ni pitao jesam li stigla", objašnjava. 

To se sve dogodilo prije šest tjedana i nisam čula ni riječ od njega. 

"Mislila sam da će sve bit drukčije nakon seksa. Uskoro mu je rođendan i ne znam bi li mu trebala čestitati? Ne želim ispasti hladna kao on."

Deidre odgovara: "Učinilo mi se kao da je imao grižnju savjesti nakon tog vikenda ili da se bojao da ćemo sada biti u vezi. Što god bio razlog, rezultat je isti iz tvoje perspektive. Iskoristio te zbog seksa, dao ti dojam da je zainteresiran, ali onda te odbacio. Petljati se s takvim frajerom dovodi do tuge i slomljenog srca. Nemoj mu čestitati rođendan, nije zaslužio. Stavi to iza sebe i druži se s prijateljima. Kad ti se sljedeći put netko svidi, nemoj spavati s njim prije no što ga upoznaš."

Pogledajte video o simptomima koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Ključne riječi

Komentara 8

IL
ilijan
20:33 01.12.2018.

O kakvim vi nebulozama pišete. Žući ste od žute boje

SJ
Samo ja
20:23 01.12.2018.

hahahahahhh pa jel ovo moguce?? Ovakav clanak,eh novinarko kad bih te sreo od srca bih ti cestitaoooo

DU
Deleted user
20:20 01.12.2018.

večernji i njihovo novinarstvo ima još štošta naučit od Borata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije