Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konoba betiga

Svakako treba probati palačinke sa sladoledom

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
16.07.2020.
u 22:20

Naš su izbor bile punjene lignje koje s prilogom stoje 98 kuna (u porciji je pet liganja), salata za 18 kuna te dnevni meni koji se sastojao od goveđe juhe, bečkog odreska s prilogom i miješane salate, a stajao je 50 kuna

Iz turističkoga naselja, koje se proširuje novim i većim apartmanima, vrlo brzo stižemo u susjedno selo, Betigu, te ulazimo u istoimenu konobu ispred koje je prostrano parkiralište. Nekolicina gostiju raštrkana po prostranoj terasi “dala se na posao”, zadubljena u tanjure ispred sebe.

Vani je bilo jako vruće, a na terasi nas je dočekao ugodan hlad.

Naš su izbor bile punjene lignje koje s prilogom stoje 98 kuna (u porciji je pet liganja), salata za 18 kuna te dnevni meni koji se sastojao od goveđe juhe, bečkog odreska s prilogom i miješane salate, a stajao je 50 kuna. U konobi Betiga nekoliko je dnevnih menija, ribljih i mesnih, a cijene su im podjednake. Za desert naručujemo palačinke sa sladoledom (30 kuna). Poslužuje nas mladi konobar s maskom na licu. U Betigi smo bili nekoliko dana prije nego što je nošenje maski uvedeno kao obveza i za zaposlenike u ugostiteljskim objektima.

Bili smo jako gladni i slistili smo sve s tanjura. Ukupno je račun za ovaj ručak u konobi, u kojoj ljubazni domaćini preporučuju jela “spod čripnje”, odnosno ispod peke, za dvije osobe s pićem (kava i mineralna) iznosio 221 kunu.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 45
Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13
Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 9
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 16
Ukupnost ponude (do 5 bodova): 3
Ukupno 86

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
14:30 17.07.2020.

'Ocemo kad SEZONA pocne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije