Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'naknada za usluge'

Suprug joj je kupio kuću zbog toga što je rodila: ‘Nema šanse da bih to učinila besplatno!’

Tik Tok
31.07.2023.
u 12:30

Objavljujući objavu na društvenim mrežama, Chanen, koja je supruga Juwana Johnsona, igrača američkog nogometa, objasnila je da joj je njezin muškarac za poklon kupio kuću.

Kućanica Chanen Johnson otkrila je da joj je bogati suprug kupio kuću za porod. I ne samo to, ona tvrdi da nema šanse da bi rodila besplatno, budući da svoj poklon za porod naziva 'naknadom za uslugu'. Naime, poklon za porod je dar koji  partner daje majci kako bi obilježio prigodu kada je rodila njihovo dijete, piše The Sun.

U praksi se dar može dati prije ili nakon poroda, ili čak u rađaonici. Objavljujući objavu na društvenim mrežama, Chanen, koja je supruga Juwana Johnsona, igrača američkog nogometa, objasnila je da joj je njezin muškarac za poklon kupio kuću. Napisala je: "POV: Muž ti je kupio kuću kao poklon za porod."

@juandchan I know what my services are worth🏡🤰🏽 #juandchan ♬ original sound - entertainment

U videu se vidi kako Chanen mazi svoj trudnički trbuh, dok pozira pred kamerom. Uz isječak, Gabby je priložila audio zapis iz stare epizode Keeping Up With The Kardashians, gdje je Kourtney Kardashian rekla: “Naknada za moje usluge. "Misliš li da ovo radim besplatno?" Chanen, koja je sada rodila, potvrdila je: "Znam koliko vrijede moje usluge."

Chanenin TikTok snimak, koji je podijeljen pod korisničkim imenom @juandchan, mnoge je očito ostavio iznenađenima jer je brzo skupio nevjerojatnih 285.700 pregleda. Korisnici društvenih mreža složili su se da Chanen zaslužuje poklon, a mnogi su to izrazili u komentarima. Jedna je osoba rekla: “Vjeruj mi… to je najmanje što mogu učiniti. Porod nije šala. Ali vrijedi.”Druga je dodala: "Apsolutno mi se sviđa ovo." Treća je komentirala: “Kako i treba!” Dok je netko drugi primijetio: “Uzmite taj poklon! Ništa u životu nije besplatno.”

Ovo je objavila nakon što je odgovorila zlobnim trolovima koji su rekli da je sa svojim suprugom samo zbog novca i slave. Usprotivila se komentarima da je "s njim samo zato što je bogat i što je poznat" i da "samo želi potrošiti sav njegov novac". Chanen je također rekla da ju ljudi optužuju da ga "iskorištava". U videu objavljenom na Instagramu, koji je snimila sa svojim suprugom, Chanen je rekla "Ti si me pitao da se udam za tebe." Također je objasnila trolovima da ju je Juwan "zamolio da napusti posao i postane njegova kućanica."

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fileki
14:35 31.07.2023.

Kak ju nije strah, suprug bi odjednom mogel podivljat i ugrist ju

KU
kuramela
14:47 31.07.2023.

Muške teladi je uvijek bilo i bit će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije