Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrav život

Supermodel Elle Macpherson (53) otkrila što čini da izgleda tako sjajno

elle macpherson
Twitter Screenshot/Youtube
14.11.2017.
u 11:31

Svakodnevno odvaja i sat vremena za vježbanje, a spava minimalno sedam sati.

Pomisao na prosinac i blagdanske stolove već mnogima stvara zazubice. Rijetki se unaprijed bore s mišlju kako će dobivene "blagdanske" kilograme skinuti, a australski supermodel Elle Macpherson (53) brine se i da ih ne dobije. 

U svom blogu otkrila je da ne odstupa od svojih navika koje je čine zdravom iznutra i lijepom izvana, no nešto ipak mijenja početkom prosinca kako bi pripremila organizam na "ludi mjesec".

Nakon buđenja u 5 sati, priprema toplu vodu s limunom u koju dodaje đumbir, metvicu i prstohvat kajenskog papra. Tvrdi kako je ova kombinacija odlična za detoksikaciju organizma i sagorijevanje kalorija, posebice u blagdansko vrijeme. Nakon vode s limunom, dan započinje jajem i integralnim kruhom te pojede pola grejpa. 

Svakodnevno odvaja i sat vremena za vježbanje, a spava minimalno sedam sati. Kada su pred njom partiji i zabave, taj dan pije mnogo vode kako bi održala tijelo hidratiziranim i ne zaboravlja na čokoladni, proteinski smoothie koji spravlja s bademovim mlijekom. Taj smoothie joj osigurava dovoljnu razinu energije, tvrdi Ella. 

Za ručak jede salatu ili mnogo lisnatog povrća, a za večeru bira svježe ulovljenu ribu s povrćem. 

Tijekom dana popije dvije litre filtrirane vode, prije spavanja uživa u toploj kupki i čaju koji joj pomažu da se opusti. Iako ne odstupa od svojih zdravih navika kojima održava savršenu figuru, priznaje kako si priušti i desert u obliku veganskog sladoleda ili tamne čokolade. 

Pogledajte i video koje supernamirnice trebate imati u svom domu...

Komentara 1

DO
dommar36
16:41 14.11.2017.

Samo izgled i novaccccccc 😂 😂 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije