Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali

Stručnjakinja otkrila: Previše šminke može učiniti da izgledate starije, a pogotovo na jednom dijelu lica

Shutterstock
25.10.2022.
u 15:30

Ključno je da izbjegavate nanošenje prevelike količine proizvoda na bilo koji dio lica

S godinama, nepravilno nanesena šminka može vas postarati te vam dodati nekoliko neželjenih godina, tvrdi vizažistica Sarah Amelia Fogg. Kako piše Express, ona kaže i da se to posebno odnosi na jedan dio lica koji će vas možda iznenaditi.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

- Obrve su najčešće područje gdje vidim da ljudi rade greške koje ih postaruju. Prvo, potpuno zanemarivanje obrva može učiniti da izgledate starije, pogotovo ako imate rijetke obrve. Slično tome, previše proizvoda također vas može postarati. Ako vam se sviđa definiran izgled, izbjegavajte dodavanje bilo kakve boje na kraj obrva, jer pretjerano produženi rep može povući vaše lice prema dolje i značajno vas postarati - objasnila je vizažistica. 

Rekla je da izbjegavate dodavati previše proizvoda na obrve i preporučuje da počnete od repa, a zatim idete prema unutra. Tvrdi da vam to može pomoći da radite s prirodnim oblikom svojih obrva, da izgledaju malo čupavo i da izbjegnete nanošenje previše proizvoda. Što se tiče drugih proizvoda za šminkanje, također treba pripaziti s količinom koju nanosite. 

- Izbjegavanje nanošenja previše proizvoda ne odnosi se samo na obrve, već općenito na sve, bilo da se radi o proizvodima za obrve, olovci za oči ili puderu. Općenito, manje je više - rekla je.

Međutim, dala je jedan pametan savjet za rumenilo, koji bi vas mogao pomladiti. Naime, tvrdi da je jedan od najboljih načina na koji možete postići da izgledate mlađe, korištenje rumenila za dodavanje prirodnog mladenačkog izgleda. Preporučuje da kistom vrlo lagano nanesete rumenilo na jagodice. 

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije