Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeno mu je samopouzdanje

Stariji muškarac požalio se stručnjakinji: 'Žena i ja godinama nismo bili intimni, uvijek izbjegava odnose'

shutterstock
19.10.2020.
u 21:20

Iako mu žena govori da ga voli i nekada mu se čini kao da želi biti strastvena s njim, taj trenutak uvijek prođe i nikada ne spavaju zajedno.

- Nakon što sam ušao u penziju htio bih ponovno vratiti strasti u krevetu, ali nekoliko godina nisam pričao o seksu sa suprugom. Smatram da su stres od posla, zdravstveni problemi i dosada uzrokovali prestanak našeg seksualnog života - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ona ima 65, a on 67 godina. On sada želi popraviti njihov seksualni život, ali boji se da će mu odbijanje srušiti samopouzdanje. Iako mu žena govori da ga voli i nekada mu se čini kao da želi biti strastvena s njim, taj trenutak uvijek prođe i oni nikada nemaju seks. Stoga je odlučio potražiti savjet stručnjakinje.

- Za sad, činite male korake. Iskreno razgovarajte o vašim željama za sljedeću fazu života. Zagrlite je dok sjedite zajedno i držite se za ruke dok hodate. Ako bude iznenađena, recite joj da volite biti blizu nje. Zatim joj predložite opuštajuću masažu vrata i leđa. Odlična je za opuštanje napetih mišića, ali i za razvijanje intimnosti i pokretanje libida - odgovorila mu je Deidre.

Zajedno imaju 214 godina te su najstariji par na svijetu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije