Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična situacija

'Imam 70 godina i seksualni život mi nikada nije bio bolji'

shutterstock
18.10.2020.
u 21:02

- Ja imam 70 godina, a moj partner 79. Seksualni život mi nikada nije bio bolji - započela je ona svoju priču.

Pomalo neubičajena ljubavna priča ispričana je na portalu The Guardian, a ispričala ju je gospođa u mirovini koja tvrdi kako u 70. godini života u potpunosti uživa u seksu. 

- Kada smo se upoznali ja sam već 10 godina bila udovica. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezu i nisam bila zainteresirana za seks. Znali smo se dugih 15 godina, ali tek kada smo počeli razgovarati o smislu života stvorila se nova intimnost - opisuje ona početak njihove romanse. 

Kaže kako je već bila prihvatila da fizički nije u formi za seks te je bila uistinu iznenađena načinom na koji je njeno tijelo reagiralo na zagrljaje i čedne poljupce.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Na početku, to nije bio puni snošaj. S vremenom, shvatili smo da se stvari mijenjaju postepeno. Povećano samopouzdanje, pažnja i povjerenje rezultiralo je punijim iskustvom. Nemam potrebu uklopiti se u svoje ili tuđe ideje kako uspješna seksualna veza mora izgledati. Davanje i dobivanje zadovoljstva i ljubavi dovoljno je - kazala je te nadodala kako njenom seksualnom životu zavide i desetljećima mlađi ljudi.

Tvrdi kako s 30 godina ne bi vjerovala da joj je netko rekao da će sa 70 uživati u seksu bez umjetnih pomagala, a kaže i kako bi vjerojatno bilo pomalo zgađena. 

- Seks je kao fino vino, sazrijeva s godinama. Negdje usput, čak sam se i zaljubila- dovršila je.

Najstariji par na svijetu zajedno ima čak 214 godina:

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sobrudolf
00:02 19.10.2020.

Koji me vrag tjerao da ovo citam? Danima sad necu imati apetita niti za jesti, niti za piti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije