Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barsa, Lovište

Sretno lice gosta govori o ulovu ribe

Foto: Marina Borovac
1/2
07.07.2021.
u 10:08

Nakon što odaberu ribu, vlasnik je čisti na stoliću nedaleko od prvoga stola terase pokraj mora

U ribljem ste restoranu – ozbiljno će vlasnik restorana na loviškoj rivi kad sam ga pitala da mi pomogne oko odabira jela. Ubrzo na pladnju donosi svježu ribu, lastavicu, tešku 750 grama, jer manje nije bilo pa se nekako štrecnu kad mu govorim da mi se čini da mi je to previše.

Potom me “preuzima” konobar i naručujem pohane rakove (80 kuna), a vlasnik se posvećuje gostima koji će naručiti ribu. Zadovoljna lica gostiju koji su odabrali da im objed bude svježi ulov jasno govore o kvaliteti hrane, a isto o ribi (kilogram je od 400 do 450 kuna), ali i vinskoj karti iz Barse misle i Lovištani.

Nakon što odaberu ribu, vlasnik je čisti na stoliću nedaleko od prvoga stola terase pokraj mora u kojem je sve do neki dan plivala velika kornjača. Mještani su ju nazvali Kono. Kao što se Klepetan uvijek vraća u Brodski Varoš, tako se i Kono svake godine vraćao u Lovište i plivao ispred Barse. No neki dan je mjesna atrakcija Kono, objavljeno je na Facebooku, stradao od propelera...

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 48

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 12

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 8

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 19

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 91

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije