Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite sigurne

Sedam stvari koje dečki nikad ne primijete za vrijeme seksa

ples, seks, seksualna želja, par, žena, muškarac, strast (1)
BigPictures/PIXSELL
11.02.2013.
u 11:31

Svi imamo malene nesavršenosti koje nas mogu natjerati na malu nesigurnost u krevetu...

U vrtlogu strasti vaš partner jedva da će primijetiti nesavršenosti, uvjeravaju stručnjaci, piše Yahoo Shine

1. Vaša bedra. Ian Kerner, autor priručnika She Comes First, kaže da većina muškaraca ne vidi ili ne razmišlja jasno za vrijeme seksa jer su preplavljeni neurokemijskim koktelom ljubavnog hormona oksitocina i testosterona te dopaminom pa zamjećuju samo vaš seksepil. Dakle, ako ste zabrinuti dok on mazi vaša bedra – jednostavno nemojte više razmišljati o tome.

2. Vaše grudi. Vjerujte - samo vi možete primijetiti da je vaša lijeva dojka malo veća nego druga. Većina muškaraca toliko je uzbuđena kad se nađe u neposrednoj blizini svoje djevojke, objašnjava Kerner, da ih zapravo nije briga kakve su veličine i oblika.

3. Vaše neravnine. Naravno da svi želimo savršeno glatku kožu, no prikrivanje nedostataka u zadnji tren uzaludan je posao, kaže seksualni terapeut Darren Michaels. Ne brinite ako imate pokoji prištić na leđima ili neravninu na stražnjici – vaš će momak biti toliko zabavljen s njom da neće ni primijetiti.

4. Vaš znoj. Nemojte da vam bude neugodno jer ne zaboravite da vaš prirodan miris i znoj mogu "napaliti" vašeg partnera, kaže Kerner. Osim, naravno, ako se niste tuširali danima. Inače, ne brinite ako ste se malo preznojili.

5. Vaše dlačice. Niste obrijale noge ili bikini zonu prije seksa? Kerner kaže da dečko sigurno neće ni primijetiti ako imate malo dlačica tamo dolje.

6. Vaša kosa i šminka. Dečki neće znati nosite li šminku ili ne tijekom seksa. Budete li brinuli o tome kako izgledate, vrlo vjerojatno nećete se moći opustiti ni doživjeti užitak.

7. Veličina vaše vagine. Većina muškaraca neće se opterećivati time koliko ste bili kompatibilni s prijašnjim partnerom. U slučaju da imate usku vaginu, ne brinite. Ona je toliko elastična da se kod predigre dovoljno proširi, stoga ne treba partneru to posebno naglašavati, smatra Kerner. Želite li biti što opuštenije, u tome vam mogu pomoći Kegelove vježbe koje pomažu ojačati dno zdjelice te mogu pomoći boljoj kontroli odnosa i boljem osjećaju. 

Komentara 2

LI
liliZG
12:28 11.02.2013.

ukratko, kad su muški napaljeni niš ne vide......

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:01 11.02.2013.

A da nas napalile, moraju dobro izgledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije