Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON JEDNOGODIŠNJE AVANTURE, SLAVNI GLAZBENIK ŽELI SE VRATITI ŽENI

Ronnie Wood ostavio Ekatarinu i iselio stvari iz njihova stana

ronnie
Pixsell
18.09.2009.
u 16:00

Prekidu 62-godišnjeg glazbenika i 20-godišnje konobarice prethodila je svađa u noći s nedjelje na ponedjeljak, koju je čulo cijelo susjedstvo, kada je Ronnie bacio na ulicu odjeću svoje mlade ljubavnice te je pokušao istjerati iz njihova stana u sjevernom dijelu Londona.

Ronnie Wood poslao je grupu zaštitara po njegove stvari u stan koji je donedavno dijelio s Ekatarinom Ivanovom, što je potvrdilo nagađanja da je par, nakon žestoke svađe, prekinuo jednogodišnju vezu. Glasine o prekidu traju već nekoliko dana, a da je tome stvarno tako potvrdile su i fotografije paparazza koji su fotoaparatom uhvatili vrijedne zaštitare koji su ukrcavali u kamion gitare, namještaj i umjetnine gitarista Rolling Stonesa, a koje je objavio britanski tabloid Daily Mail.

Prekidu 62-godišnjeg glazbenika i 20-godišnje konobarice prethodila je svađa u noći s nedjelje na ponedjeljak, koju je čulo cijelo susjedstvo, kada je Ronnie bacio na ulicu odjeću svoje mlade ljubavnice te je pokušao istjerati iz njihova stana u sjevernom dijelu Londona. No policija koja je intervenirala na poziv susjeda objasnila mu je da je nema pravo istjerati, pa je on odlučio otići. Navodno je unajmio stan u blizini svog doma u Kingstonu u kojem je, dok ga nije "lupio drugi pubertet", živio sa suprugom Jo i djecom.

Uzrok svađe u kojoj je, tvrde susjedi, Ivanova prijetila da će se ubiti, a Wood ju je nazvao droljom, navodno je želja slavnog gitariste da se nađe na večeri sa suprugom i djecom što mlada Ruskinja nikako nije odobravala. Osim toga, nedavno se pisalo kako je Ekatarina pobjesnila jer je njezin 42 godine stariji dečko nije želio uzeti za modela njegove nove linije odjeće Liberty za što je angažirao svoju kćer Leah s kojom je snimio i fotografije za reklamnu kampanju.

Nakon razlaza, po mnogima bizarnog para, odmah su počela šuškanja da se vremešni roker želi vratiti ženi koja ovih dana marljivo vježba za nastup u britanskoj inačici šoa "Ples sa zvijezdama". Osjećaji su, prema riječima suradnika gospođe Wood, obostrani.

- Jo je još uvijek zaljubljena u Ronnieja, to nije problem. Ali pitanje je može li mu oprostiti bol koju je nanio njoj i obitelji. Opet razgovaraju, ali to je samo dio dugotrajnog procesa koji je započeo njegovim iseljenjem iz kuće koju je dijelio s Katjom. Mogu proći godine prije nego što opet zadobije njezino povjerenje - kaže jedan od Woodovih suradnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije