Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sve bajno

Rodila je desetero djece u 10 godina: ‘Neuredno je i uvijek se svađaju...’

TikTok/Instagram/@10kidsin10years
04.09.2023.
u 12:30

U jednom od najnovijih videa podijeljenih na njezinom TikTok profilu @10kidsin10years, Cassandra je otkrila da njezina djeca nisu uvijek sretna što su dio velike obitelji

Mama koja je u deset godina dobila desetero djece progovorila je o lošim stranama velike obitelji. Naime, Cassandra Morrise i njezin partner Jacob roditelji su devet sinova i jedne kćeri, a dobili su ih sve u relativno kratkom roku. Otkako su završili s pravljenjem i rađanjem djece, Cassandra iz Utaha govori svojim pratiteljima na društvenim mrežama o usponima i padovima u njihovim užurbanim životima, piše The Sun.

U jednom od najnovijih videa podijeljenih na njezinom TikTok profilu @10kidsin10years, Cassandra je otkrila da njezina djeca nisu uvijek sretna što su dio velike obitelji. Iskoristila je priliku da izravno upita svoju djecu što misle o tome da imaju toliko braće i sestara. A njihovi su odgovori bili vrlo iskreni, jer su priznali da teški dijelovi uključuju sve, od nereda do obiteljskih svađa.

@10kidsin10years All of our boys were named after actual people. Funny enough, Lily was the only one who was not, though originally we thought she would be Eleanor after Cassanda’s grandma, Lily just felt right for some reason. Watch the video to see who they were all named after: Steven: Jacob’s Mission Companion Trainer from his mission to Oregon for the Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints Christopher: Jacob’s good friend and roommate at BYU-Idaho that he met when they were both missionaries in Oregon William: Cassanda’s Great Grandfather whose mom Cassanda is named after Ryan: Jacob’s friend from when he was attending BYU Spencer: Thomas Spencer Monson, previous president of the Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints Max: Jacob’s first hometeaching companion from when he was 12 in his growing up church ward/congregation Thomas: Cassanda’s 4th Great Grandpa, Thomas McBride who was killed at the Hans Mill Massacre in the early days of the Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints Henry: Henry B. Eyring, Counselor in the First Presidency of the Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints Lily: Harry Potter’s mom, Lily Evans Potter, the most noble character in the Harry Potter books Peter: The Apostle Peter from the New Testament #10kids #10kidsin10years #largefamily #namedafter #namesake ♬ Married Life (From "Up") - Gina Luciani

Cassandra je objasnila svojim pratiteljima: “Kao što sam i obećala, ovo je djeci najmanje omiljeni dio toga što su dio velike obitelji. Ovdje nije sve med i mlijeko. Imati puno djece donosi mnogo osobnosti, različita mišljenja, buku, nered i dosadne svađe.” Snimka se zatim reproducirala dok je svaki od njih istupio kako bi otkrio svoj razlog. Najstariji sin Steven (13) izjavio je: "Uvijek je tako neuredno." Dok je Christopher (12) dodao: "Svi se svađaju oko svega." William (10) rekao je da nije ljubitelj toga što je "tako bučno", dok je Ryan (10) rekao da članovi njegove obitelji ponekad mogu postati "tako dosadni".

Spencer (9) također je imao sličnu misao kada je svoje roditelje i braću i sestre nazvao "super šefovima". Ali Max (9) je bio taj koji je istaknuo da su "svi tako bučni kad pokušavaš zaspati." Mlađi članovi obitelji također su imali svoje pritužbe, u rasponu od Thomasa (7) koji je rekao da mu se ne sviđa "čišćenje" do Henryja (6) koji je rekao da ga njegova mlađa sestra Lily (5) "uvijek" živcira.

Međutim, Lilyno obrazloženje zašto ne uživa u tome što je velik dio obitelji bilo je neobičnije, jer je rekla: "Satovi plivanja." Dok je najmlađi brat Peter (4) rekao da mu se ne sviđa što se moraju "igrati vani". Međutim, djeca su to nadoknadila u drugom videu kada se većina složila da imaju "puno prijatelja" s kojima se mogu "igrati kad god" žele. Drugi su se pridružili u tome, rekavši da je kuća uvijek puna zabave, igre i ljubavi.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije