Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNTIN

Ovom dalmatinskom restoranu ručkovi su ove sezone porasli za čak 400 posto

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
14.08.2020.
u 09:14

Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.

Ručali smo u “Puntinu”, restoranu u luci Baška Voda.

Marko Lozić, voditelj, preporučio nam je file lubina u škartocu s mediteranskim povrćem i ražnjiće od kozica. Cijena je po 90 kuna, okus fantastičan. File je na podlozi od povrća, zapečeni su zajedno i sve je iznimno sočno i ukusno.

– Restoran je otvoren prošle godine, počeli smo s radom prošlog svibnja. Imamo restoran, a na katu i kafe bar, pa smo postali mjesto okupljanja. Prilagodili smo se, zimi radimo marende po pristupačnim cijenama: Dolaze domaći ljudi. I sada nudimo dnevna jela po cijeni od 65 kn. Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.

Jelovnik su sastavljali njihovi kuhari, namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača. Iako su se prošle godine tek uhodavali, rastu. Ručkovi su im narasli čak 400 posto.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
15:43 14.08.2020.

Sami sebe Lazete!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije