Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Turistička patrola

Ovom dalmatinskom restoranu ručkovi su ove sezone porasli za čak 400 posto

Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.
14. kolovoza 2020. u 09:14 1 komentara 1118 prikaza
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Ručali smo u “Puntinu”, restoranu u luci Baška Voda.

Marko Lozić, voditelj, preporučio nam je file lubina u škartocu s mediteranskim povrćem i ražnjiće od kozica. Cijena je po 90 kuna, okus fantastičan. File je na podlozi od povrća, zapečeni su zajedno i sve je iznimno sočno i ukusno.

– Restoran je otvoren prošle godine, počeli smo s radom prošlog svibnja. Imamo restoran, a na katu i kafe bar, pa smo postali mjesto okupljanja. Prilagodili smo se, zimi radimo marende po pristupačnim cijenama: Dolaze domaći ljudi. I sada nudimo dnevna jela po cijeni od 65 kn. Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.

 | Autor :

Jelovnik su sastavljali njihovi kuhari, namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača. Iako su se prošle godine tek uhodavali, rastu. Ručkovi su im narasli čak 400 posto.

 

Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje
Vinski raj
Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje