Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Turistička patrola

Ovom dalmatinskom restoranu ručkovi su ove sezone porasli za čak 400 posto

Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.
14. kolovoza 2020. u 09:14 1 komentara 1360 prikaza
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Ručali smo u “Puntinu”, restoranu u luci Baška Voda.

Marko Lozić, voditelj, preporučio nam je file lubina u škartocu s mediteranskim povrćem i ražnjiće od kozica. Cijena je po 90 kuna, okus fantastičan. File je na podlozi od povrća, zapečeni su zajedno i sve je iznimno sočno i ukusno.

– Restoran je otvoren prošle godine, počeli smo s radom prošlog svibnja. Imamo restoran, a na katu i kafe bar, pa smo postali mjesto okupljanja. Prilagodili smo se, zimi radimo marende po pristupačnim cijenama: Dolaze domaći ljudi. I sada nudimo dnevna jela po cijeni od 65 kn. Gostiju imamo i domaćih i stranih, tu su nautičari, ali i mnogi gosti iz apartmana se hrane kod nas. Puni smo – kaže Marko Lozić.

 | Autor :

Jelovnik su sastavljali njihovi kuhari, namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača. Iako su se prošle godine tek uhodavali, rastu. Ručkovi su im narasli čak 400 posto.

 

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija