Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Lika

Restoran u kojem radi svaki deseti Brinjanin

Turistička patrola - Brinje
Foto: Srđan Hebar
1/2
11.04.2019.
u 12:58

I ako u mojem Brinju otvore četvrti restoran, mene neće dobiti! Tu ostajem do mirovine. Do 2051. godine – kaže veselo Marko Klišanić (35)

Restoran “Lika” na autocesti pristupačan je svakom putniku. Domaće kobasice s kiselim zeljem i krumpirom, pravi lički objed, za samo 30 kuna. Cijena dvije kave. Tu se jede odlično.

– Radio sam u svim restoranima u Brinju. U sva tri, i u “Gackoj dolini”, i u “Victoriji”, i sad, eto, u restoranu “Lika”. I ako u mojem Brinju otvore četvrti restoran, mene neće dobiti! Tu ostajem do mirovine. Do 2051. godine – kaže veselo Marko Klišanić (35), koji će vam, ako ovdje stanete, skuhati kavu i donijeti obrok. Već se sprijateljio s mnogim putnicima.

Foto: Srđan Hebar

– Evo, vozač Željko, koji vozi piliće iz Popovače u Zadar, stane kod mene svaki put. Već se družimo kao kućni prijatelji... Mnogo ljudi prođe, mnogi stanu, pogotovo usred sezone, kod nas je puno kao čep. Ali, na posao idemo bez grča, od direktora Mile i Ane do sobarica Mande i Anice, svi smo kao familija. Tu nam je drugi dom – priča Klišanić i pokazuje prema Brinju.

– Eno, tamo mi je kuća, par stotina metara. I da nema ovog restorana, tko zna gdje bih završio, u kojoj državi u potrazi za poslom. Ovaj restoran je nas Brinjane spasio. Od nas 500 iz samoga mjesta, barem nas 50 radi ovdje. To nam je spas. Nama u Lici baš to treba. Posao.

OCJENA

IZBOR I KVALITETA JELA 
(do 50 bodova):

45 bodova


IZBOR I PONUDA PIĆA 
(do 15 bodova):

13 bodova


POSLUGA I LJUBAZNOST 
(do 10 bodova):

10 bodova


DOJMOVI I PROSTOR
(do 20 bodova):

17 bodova


UKUPNOST PONUDE
(do 5 bodova): 4 boda


ukupno 89 bodova

Komentara 1

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
14:02 11.04.2019.

Sto je ovo danas, dva članka o Brinju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije