Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Pronašla je genijalan način da kćer navede na pranje zubi

Majka je na društvenim mrežama podijelila ideju kako je navela svoje dijete na učestalost ove higijenske navike i poručila roditeljima kako bi mogli iskoristiti ideju i za svoju djecu, ako imaju sličnih problema.
13. veljače 2019. u 15:40 0 komentara 1364 prikaza
Pranje zubi
Foto: Getty Images

Djeca tijekom svog razvoja prolaze kroz razne faze i neke zaista mogu biti vrlo iritantne i komplicirane za roditelje. U takvoj se situaciji pronašla i jedna majka djevojčice koju nije mogla natjerati da pere zube. 

djevojčica kako se usuđuje? Majku razbjesnilo ono što je svekrva napravila dok je čuvala unuku

S obzirom da se djevojčica voli igrati, a i voli odlazak zubaru, majka se dosjetila da u kući "stvori" stomatološku ordinaciju u koju će njena dvoipolgodišnja kćer rado dolaziti, piše Daily Mail. 

Hannah Woodman, 31 - godišnja majka iz Wiltshirea, jednog je jutra kćeri rekla da će se igrati zubara te da pričeka u čekaoni dok je ne prozovu. Liječnika i asistenta su glumili ona i suprug, a nakon što je prozvana imenom i prezimenom, Liberty Woodman, djevojčica je ušla u sobu. Majka ju je polegla u svoje krilo i "provjerila stanje zubi", a zatim ih temeljito četkicom i oprala navodeći kako i dalje treba jesti zdravo i brinuti se o svojim zubima da oni ostanu lijepi i zdravi kakvi i jesu. 

 

Djevojčica se zahvalila na "usluzi", izašla iz "ordinacije", a svoj odlazak zubaru ponavlja svaki dan. 

Majka je na društvenim mrežama podijelila ideju kako je navela svoje dijete na učestalost ove higijenske navike i poručila roditeljima kako bi mogli iskoristiti ideju i za svoju djecu, ako imaju sličnih problema. 

Četkice za zube higijena Ne dezinficirate svoju četkicu za zube? Evo kako je održati čistom

Pogledajte i video Kako očistiti zagorenu tavu pastom za zube u samo pet minuta

 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.