Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Prizor koji prvi ugledate na slici, otkriva što zapravo tražite od partnera u vezi

Treba li vam razumijevanje, oslonac ili duhovna veza s nekim? Otkrit će vam ova fotografija.
15. prosinca 2020. u 14:27 2 komentara 18433 prikaza
Foto: Facebook

Nije lako shvatiti što želimo u ljubavi, ali mogu nam pomoći razni testovi osobnosti poput ovog koji donosimo danas. Pogledajte kratko sliku i potražite pojam koji ste prvi uočili

Dva muškarca
Ako ste prvo vidjeli dvojicu muškaraca kako stoje pored čarobnjaka, vi ste osoba koja je tvrdoglava, usredotočena i u potpunoj kontroli nad svojim životom. Zvuči iscrpljujuće? To je vjerojatno zato što i jest. Vaš život bi bio mnogo lakši kad bi vas bilo dvoje, jer bi tada pored vas bio još netko tko zna kako se stvari trebaju odvijati.  Želite partnera na kojega se možete osloniti, nekoga tko je dobar prema vama i tko vam pruža potporu.

Muško lice
Ako ste prvo vidjeli muško lice, vi ste osoba koja se jako trudi zaslužiti poštovanje ljudi u svojoj okolini. Obično nemate s tim problema jer dobro čitate ljude i znate kako se kome trebate predstaviti. To je korisna vještina, a vi niste neiskreni u procjeni toga što kome predstaviti, nego prilagodljivi, a ta osobina vas čini zagonetnima i interesantnima. Ono što stvarno trebate od ljubavi jest da budete shvaćeni. 

Čovjek u kaputu 
Ako ste prvo vidjeli čovjeka u kaputu vi ste poprilično tužna osoba. Nitko ne govori da ste klinički depresivni ili općenito osoba koja je najčešće tužna i bezvoljna. Vi ste svjesni ravnoteže između svih stvari - života i smrti, sreće i tuge, početka i završetka. To je težak način gledanja na svijet u cjelini, ali definitivno vas uči da cijenite i najmanje stvari. Ono što stvarno trebate od ljubavi je potpuno prihvaćanje.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

Beba
Beba znači da ste vi tip osobe koja se često osjeća bespomoćno. Znate kako se brinuti o sebi i kako plaćati račune, ali većinu vremena se osjećate kao da samo sjedite i čekate da vam se nešto dogodi. Često ste pod stresom i neispavani, a skloni ste i plakanju. Ono što stvarno trebate od ljubavi je da vas netko njeguje.

Čarobnjak
Ako ste prvo vidjeli čarobnjaka u sredini slike, vi ste jednako znatiželjni o vašem budućem životu koliko ste zainteresirani za ovaj. Motivira vas svijest i uvjerenje da ovaj život nije jedini. Ono što stvarno trebate u ljubavi je duhovna veza s nekim. 

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Riješite još jedan test - ono što prvo vidite otkriva puno toga o vašoj osobnosti:

1 / 1
Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja EY PODUZETNIK GODINE Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad HUB OSOBNE FINANCIJE Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija HUB FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE Kako izaći iz prezaduženosti? Saznajte ključne savjete
psina
BLISKI SUSRET
Rijedak prizor u moru kod Istre: Ribar snimio drugu najveću živuću ribu na svijetu
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • agbazaratemple:

    Sve zahvaljujući ovom velikom čovjeku nazvanom dr. Agbazara velikim bacačem uroka koji vraćaju radost u meni pomažući mi da vratim svog ljubavnika koji je prekinuo sa mnom prije četiri mjeseca, ali sada sa mnom uz pomoć dr. Agbazare velike čarolije ... prikaži još! kotač. Zahvaljujem mu se. Možete ga kontaktirati i za pomoć ako vam zatreba u nevoljama putem: ( agbazara@gmail. com ) možete i WhatsApp na ovaj broj ( +234 810 410 2662 )

  • montello:

    muško lice