Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njoj je tek 21 godina

Prije malo više od godinu dana bila je mama jednoj djevojčici, a sad ima 21 dijete - i sva su biološki njena!

Instagram/batumi_mama
15.07.2021.
u 16:21

Ruskinja je svog supruga, biznismena i milijunaša Galipa Ozturka (57) upoznala prije dvije godine, kad je prvi prešla granicu Rusije i otputovala na obalu Crnog mora

Ruskinja Kristina Ozturk (21) i njen suprug, biznismen i milijunaš Galip Ozturk (57), u proteklih su 14 mjeseci platili više od 1.207.000 kuna (oko 138.000 funti) ženama koje su pristale bile surogat majke za njihovo 20-ero djece.

Tako je Kristina, kaže, ostvarila svoj san o velikoj obitelji, a par je samo ove godine za 16 dadilja koje danonoćno brinu o djeci i s njima žive, izdvojio nešto više od pola milijuna kuna (96.000 dolara).

Kristina, koja je trenutno tako u svojoj 21. godini mama 21 djetetu, kaže da će još razmisliti hoće li na tome stati ili će imati još djece, a ne isključuje ni mogućnost vlastite trudnoće umjesto surogatstva; ali ne još, dok ima 20 malih beba.

Pokazala fenomenalnu liniju i u petom desetljeću života: Pratitelji joj poručili da je prekrasna

1/10

- Ja bi ih najradije imala 100! - rekla je, ali će za tu odluku ipak još pričekati.

 Za The Sun je ispričala i da još od djetinjstva sanja o velikoj obitelji, baš kao i njen suprug kojeg je inače upoznala kad je po prvi put u životu prešla granicu Rusije i otputovala na obalu Crnog mora, u grad Batumi u Gruziji.

Tad je već je bila mama Viktoriji koja sad ima šest godina - a koju je rodila s nepunih 16 godina - a prvo je zajedničko dijete bračnom paru, dječaka Mustafu, u ožujku prošle godine rodila jedna od surogat majki.

- I Galip je htio veliku obitelj i puno djece, pa smo čim smo se upoznali počeli svoj san provoditi u djelo - ispričala je Kristina koja kaže da svoje dane trenutno provodi samo s djecom, radeći što rade i druge mame - jedina je razlika, kaže, u njihovom broju...

- Svaki dan je drugačiji: od planiranja zadataka za poslugu, do odlaska u obiteljsku kupovinu - kaže ova mama i dodaje kako joj nikad nije dosadno, a s njih dvoje i djecom naizmjence živi i 16 dadilja koje se pet dana u tjednu izmjenjuju i spavaju u sobama odmah uz dječje. 

Obitelj trenutno živi u vili na tri kata, a u skoroj budućnosti planiraju kupiti veći dom: svako dijete za sada sobu dijeli s dvoje ili troje braće i sestara, a tjedno samo na pelene i mlijeko - 20 velikih paketa pelena i 53 paketa dječjeg mlijeka - potroše od 30.000 do 37.000 kuna (pet do šest tisuća dolara).

- Victoria je jako sretna što sad ima toliko braće i sestara - tvrdi mama Kristina i objašnjava: "Takve stvari ne biramo, neka djeca možda žele ostati jedinci, ali njihovi roditelji imaju drugačije planove; to je život..."

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije