Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Prevarene žene ispričale kako su saznale da ih partneri varaju: ‘Poslao mi je pogrešnu poruku…’

Shutterstock
21.10.2021.
u 11:42

Neki kao da nisu ni željeli sakriti da nisu vjerni...

Doživjeti prevaru nikada nije jednostavno, a opravdanja partnera za učinjeno su zaista raznolika baš kao i načini na koje netko sazna da je prevaren. Na tu temu je portal Health razgovarao s nekoliko žena koje su otvoreno podijelile svoje iskustvo. 

Rachel koja ima 25 godina rekla im je da se sve dogodilo u prosincu kada je radila u maloprodaji po cijele dane. Partner je taj period drugačije zamišljao - htio je da peku kolače, budu s obitelji i uživaju u blagdanskom ugođaju. Nije imao razumijevanja za njezin posao, pa je pronašao drugu ženu s kojom je radio sve što je htio - ali nije prekinuo odnos s njom. Za sve je saznala mjesec dana kasnije i odlučila prekinuti. "Nismo bili jedno za drugo", rekla je.

Dvije godine mlađa Allison kaže da je tijekom studiranja izlazila s jednim mladićem šest mjeseci. Na Božićno jutro poslao joj je dugačku poruku u kojoj je objasnio da mu je lijepo s njom, ali se zaljubio u drugu - s kojom se viđao svih šest mjeseci dok je bio s njom. "Počela sam plakati i pokazala poruku mami, a dok je čitala stigla je još jedna u kojoj je napisao da je pogrešno poslao onu prethodnu. Pokušao je objasniti da sam ja ta u koju je zaljubljen, ali svejedno sam bila ljuta. Prekinuli smo, izgubila sam interes."

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Emma (21) ima pravilo da će sa seksom čekati do braka. Jasno je to rekla svom bivšem dečku koji je poštivao njezinu odluku - iako nije bio djevac. Ipak, nije mogao više izdržati, priča ona, pa je završio s bivšom jednu noć. "Nazvao me sljedeće jutro, sve mi je ispričao, rekao da je to velika pogreška i da bi želio da nova godina bude novi početak. Cijenila sam to što mi je sve priznao, ali nakon toga mu više nisam mogla vjerovati", kaže.

Sally (30) podijelila je svoje iskustvo:
"Trebale smo krenuti na put za nekoliko dana u New Hampshire kod njezine obitelji kada sam ju uhvatila u zagrljaju nekog drugog - i to u našoj kući. Ispričavala se i rekla da se neće ponoviti, pa sam joj oprostila. Ipak, tijekom blagdana sam se malo napila i rekla joj u lice sve što mislim o prevari, nisam se mogla nositi s tim. Odvezla sam se kući i to je bio kraj."

Turistkinja oduševljena "običajem" u Hrvatskoj: "Ne znam je li tako u velikim gradovima, ali ovo je divno."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
22:22 21.10.2021.

muški vole vara ali žene varaju bolje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije