Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite ih se

Nemojte im se povjeravati: Ovi horoskopski znakovi ne znaju držati svoja obećanja

shutterstock
20.10.2021.
u 09:23

Iako žele držati svoju riječ i biti dobri prijatelji, jednostavno im je teško čuvati tajne

Obećanja je ponekad lakše izgovoriti nego ispuniti. Potrebno je puno snage da održite svaku svoju riječ, a neki ljudi jednostavno nemaju tu snagu u sebi. Često će pregaziti svoju riječ, iako će time povrijediti druge osobe, a kako piše Pinkvilla, ova tri horoskopska znaka nikad ne održe svoja obećanja,

Blizanci
Blizanci će se potruditi ispuniti obećanje, ali češće će ga prekršiti. Ne rade to namjerno, ali jednostavno si ne mogu pomoći. Dakle, sljedeći put kad podijelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati u tajnosti, pripremite se na izdaju.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju 'na prvu':

1/9

Riba
Oni ne obećavaju često jer znaju da im je teško ispuniti svoju riječ. Međutim, čak i kad to učine, rijetko će ostati pri tome. Za njih su oni najvažniji i ne brinu ako će izdajom povrijediti druge. Dakle, ako ih obećanje na bilo koji način uznemirava ili im stvara problem, neće imati srama ga prekršiti.

Vaga
Vage loše drže obećanja. Teško im je da ne podijele sve sa svojim prijateljima, čak i ako ste ih to zamolili. Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama prekršiti obećanja i povjerenje druge osobe.

Jeste li među njima? Ovo su najpesimističniji horoskopski znakovi:

Komentara 1

AD
adminka
08:58 21.10.2021.

ako ima 12 zodijačkih znakova, a ovdje ste tri znaka ocrnili kao tračljavce, onda 12x3 je 36, odnosno 36% stanovništa na svijetu ste upravo popljuvali stuppidnim etiketiranjem i grupiranjem i kategoriziranjem???? kaj vam je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije