Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite ustrajni

Prema astrolozima, ove novogodišnje odluke biste trebali donijeti za 2023. na temelju vašeg horoskopskog znaka!

Shutterstock
02.01.2023.
u 10:30

Nije uvijek lako držati se novogodišnje odluke i mnogi od njih često odustaju vrlo brzo

Kraj jedne i početak druge godine kod mnogih je, tradicionalno, razlog za donošenje novogodišnjih odluka. Iako svatko u te odluke krene odlučno, stopa neuspjeha je jako velika. Nije, naime. uvijek jednostavno pronaći motivaciju za provođenje tih odluka, ali što ako ih donesete na temelju vašeg horoskopskog znaka? U nastavku pročitajte koju novogodišnju odluku biste trebali donijeti uzevši u obzir vaš horoskop, piše Mirror.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet!

1/6

Ovan
Vi ste vatren i poletan znak, ali se često borite s time da završite neki zadatak, zbog čega biste mogli smisliti puno odluka, ali ih sve napustiti u roku od nekoliko dana. Iz tog razloga, vaša ovogodišnja odluka bi trebala biti da se držite nečega tijekom cijele godine. To može biti vježbanje ili vođenje dnevnika - promjena nije važna, ali pridržavanje nje jest.

Bik
Jupiter, veliki dobronamjerni učitelj, prijeći će u znak Bika 16. svibnja, gdje će provesti ostatak godine. Prema astrolozima, Jupiter donosi samopouzdanje i blagoslove, povezujući nas s osjećajem optimističnog entuzijazma. Bikovi tako ove godine trebaju iskoristiti taj optimizam za postavljanje novih ciljeva u karijeri. Ovogodišnja odluka je prigrliti autoritet, izaći iz svoje zone udobnosti – što nije uvijek lako za tvrdoglavog Bika – i dati prioritet jurenju za svojim snovima.

Blizanci
Vrijeme je da se usredotočite na romantične veze. Ako možete išta promijeniti na sebi, to bi bilo da se možete koncentrirati na jednu osobu u svom životu. Bez obzira na to jeste li u vezi ili tražite ljubav, trebali biste se riješiti ometanja na spojevima. Planirajte redoviti večernji izlazak, pitajte svog partnera što je na njihovom popisu i pobrinite se da vam telefon bude negdje sa strane kad god ste u njihovoj blizini. Zapravo, sat vremena dnevno bez telefona bilo bi samo po sebi dobro rješenje za vas. 

Rak
Ove godine mogli biste dobiti poticaj da se popnete na ljestvici karijere, te da stvarno odlučite što želite u svojoj poslovnoj budućnosti. Pitanje koje biste si trebali postaviti je: "Kako izgleda skladan balans posla i kućnog života?" Ako ste planirali veliku selidbu ili renoviranje svog životnog prostora, onda je 2023. također idealna godina da ovo bude prioritet.

Lav
Vrijeme je da se samouvjereni Lavovi pozabave strahovima koje su skrivali.Vaša najkorisnija novogodišnja odluka bila bi činiti stvari koje vas plaše.

Djevica
Djevice bi se trebale ozbiljno pozabaviti financijama. Ako ste planirali pokrenuti novi posao, otplatiti svoje dugove ili se usredotočiti na ulaganje, onda je 2023. dobar znak za odluke usredotočene na novac. Također je povoljna godina da konačno odete na odmor negdje dalje ili da, primjerice, uložite u studij visokog obrazovanja i date si priliku za učenje i avanturu.

Vaga
Za perfekcionističke Vage, novogodišnja bi odluka trebala biti da budeu blaže prema sebi i pokušaju pronaći najbolje čak i u nezgodnim situacijama. Prihvatite nesavršenosti i bit ćete sretnija, opuštenija verzija već savršenog sebe.

Škorpion
Ove godine trebali biste se posvetiti ljubavi. Ako ste slobodni i spremni za druženje, onda obećajte sebi da će vam prioritet biti otvorenost prema ljubavi. Ako već imate partnera, usredotočite se na poboljšanje svoje veze – možete li stvari podići na sljedeću fazu, otići na putovanje ili se nekako ponovno posvetiti jedno drugome?

Strijelac
Za Strijelce željne avanture, odluka bi trebala biti napraviti čvrste planove i organizirati se. Nemojte ulaznice za koncert kupovati u zadnji tren, kupite ih ranije i uživajte u iščekivanju događaja, umjesto da zadnji dan jurcate okolo u potrazi za kartama. Osim toga, tako ćete imati nešto čemu se možete radovati. 

Jarac
Trebali biste razmisliti o tome da ugodite onome što vaše unutarnje dijete želi i da neke odluke donesete razigrani, a ne ozbiljni. Dajte prioritet samoispunjenju, pa će vam možda druge stvari u životu bez napora sjesti na svoje mjesto.

Vodenjak
Vaša dobrota i ljudskost ujedno su i vaš najteži teret, jer tuđe potrebe stavljate ispred svojih. Kako biste pronašli bolju ravnotežu, vaša bi idealna novogodišnja odluka trebala biti da budete ono što jeste i da sebe stavite na prvo mjesto, a pritom se prisjetite svoje beskrajne velikodušnosti duha. Odlučite se pobrinuti za vlastite potrebe prije nego pristanete na daljnje obveze.

Riba
Donesite odluku da naučite nešto potpuno novo u 2023. Ovo je također vrijeme da razmislite o tome da se odreknete te navike koja izaziva ovisnost ili da se odreknete nečega, ili nekoga, što više nije dobro za vas. 

Vole luksuzan život: Ovi horoskopski znakovi su najveći materijalisti!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije