Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Alduk

Poznati dizajner savjetuje: Evo kako odabrati savršenu vjenčanicu

Ivan Alduk Bridal
Foto: Mare Milin
1/15
17.03.2015.
u 10:05

Navika pri izboru vjenčanica je i da s budućom mladenkom na probe ide nekoliko prijateljica, mama, kuma i razni drugi, što ju vrlo često zna zbuniti pri samoj odluci, jer se radi o subjektivnom viđenju što se kome više ili manje sviđa.

Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za ALDUK BRIDAL liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.

Predstavljajući kampanju, Alduk donosi i Lookbook sa savjetima poznatog dizajnera kako odabrati pravu vjenčanicu koja će izvrsno pristajati.

Poznata modna fotografkinja Mare Milin i ovaj je put zaslužna za pročišćene lookbook fotografije koje prikazuju estetiku ALDUK BRIDAL linije. Već nekoliko sezona omiljeno i zaštitno lice dizajnera Ivana Alduka mlada je i atraktivna Ivana Vukušić iz Talia model. Make-up baziran na glamuroznim filmskim divama djelo je stalne suradnice vizažistice Mihaele Dodić, a uvijek ženstvene velne i stajling kose odradila je Tanja Kuštović iz Keune Akademije.

"Bez obzira na trendove koje prevladavaju, potrebno je izabrati model vjenčanice koji odgovara vašoj građi i vašem osobnom modnom izričaju. Vjenčanica koja vas nadopunjuje kao osobu i u kojoj se najbolje osjećate je dobitna kombinacija i u njoj ćete na kraju najbolje i izgledati", kaže Ivan Alduk za pravilo koje je vrlo jednostavno i kojeg svi znamo, ali ga često zaboravimo.

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

Navika pri izboru vjenčanica je i da s budućom mladenkom na probe ide nekoliko prijateljica, mama, kuma i razni drugi, što ju vrlo često zna zbuniti pri samoj odluci, jer se radi o subjektivnom viđenju što se kome više ili manje sviđa. Potrebno je imati drugo mišljenje osobe kojoj vjerujete, ali ne pretjerivati.

"Moderni krojevi koji laskaju tijelu, u kojima se može lako kretati i u kojima ćete izgledati ženstveno i lijepo su najčešći izbor klijentica. Ono što definitivno ne sugeriram su krute podstave i kolutovi, sjajne tkanine koje šire te nisko rezani korzeti optočeni plastičnim kristalićima koji daju dojam kiča i jeftinosti. Decentna i pristojna, ženstvena i u svom stilu - to je ono što treba biti nit vodilja pri izboru vaše idealne vjenčanice", objašnjava Ivan.

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

>>Ivana Vukušić u glamuru starog Hollywooda nove Alduk Bridal kampanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije