Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Požalio sam što sam prevario suprugu i bojim se da će me zauvijek ostaviti'

Pixabay
07.01.2022.
u 21:00

Boji se da prijateljica njegove supruge utječe na njezino mišljenje i nagovara je da se rastane od njega

– Najbolja prijateljica moje supruge se miješa u naš brak. Ona zna za strašnu grešku koju sam napravio prije mnogo godina i jasno je rekla mojoj ženi da me treba ostaviti. Zajedno smo deset godina, ali sada se moja žena odselila – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Ubrzo nakon što su se vjenčali, imao je kratku aferu. Požalio je za tim i supruga mu je oprostila, a on je mislio da će to sve ostaviti iza sebe. No, povjerila se svojoj najboljoj prijateljici, za koju zna da ga nikad nije voljela. Kad su nedavno ponovno počeli imati probleme, umjesto da je potakne da ih riješimo, njena prijateljica ju je nagovarala da se rastanu.

– Jedne noći, moja žena nije došla kući do sljedećeg jutra i imali smo veliku svađu. Rekao sam stvari za kojima žalim i optužio sam je za varanje, a ona me ostavila. Od tada je boravila sa svojom prijateljicom i sada kaže da nije sigurna da me voli. Kad god pokušam razgovarati s njom, njezina me prijateljica blokira. Bojim se pomisliti što ona govori o meni. Brinem se da će me žena zauvijek ostaviti – nastavio je.

– Prijateljica vaše žene ne smije se miješati između vas. Zvuči kao da utječe na vašu ženu, a njezini motivi možda nisu nesebični. Vaša supruga joj to vjerojatno dopušta jer želi izbjeći svađu. Pošaljite joj poruku s pitanjem možete li se naći sami. Nemojte kritizirati njezinu najbolju prijateljicu. Jasno dajte do znanja da je volite i da želite popraviti svoju vezu. Predložite i savjetovanje za parove – odgovorila mu je Deidre.

Liječnica otkrila glavne razloge zašto gotovo 80 posto novogodišnjih dijeta ne uspije:

Komentara 1

MO
montello
13:29 08.01.2022.

Nema kajanja poslije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije