Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Potrebno je samo 15 sekundi dnevno da ponovno dobijete dobar sluh u 28 dana!

Više od 14.000 korisnika makromolekularne metode već je regeneriralo svoje slušne stanice u 28 dana. Kao rezultat toga, vratila im se oštrina sluha kao da imaju 20-25 godina. Čak i oni koji su bili u opasnosti da potpuno ogluše.
22. rujna 2022. u 07:00 3833 prikaza
Sluh
Pogledajte galeriju 1/3

Kako je ovo moguće?
Koristeći prirodnu medicinu, znanstvenici s Njemačkog instituta za istraživanje sluha uspjeli su razviti super-učinkovitu makromolekularnu metodu s iznimno velikom potencijom za unutarnje uho. Ova metoda u obliku kapi za uši sadrži jedinstvene stimulatore za regeneraciju slušnih stanica. Njegovu učinkovitost potvrdile su studije istraživačkog instituta u Stuttgartu.

Ove studije su također pokazale da ova metoda ima stopu uspješnosti veću od 98%. zahvaljujući tome, osobe u dobi od 38-93 godine postigle su spektakularne rezultate u vraćanju potpunog sluha u samo 28 dana.

Sluh | Autor :

Odmah nakon uzimanja makromolekularne metode, ti su ljudi povećali svoje hvatanje svih zvukova iz okoline (uključujući šapat, glasove u gomili, obavijesti na tržnici, željezničku stanicu ili poštanski ured) za 50%. Zatim su se riješili glavobolja i tinitusa uzrokovanih začepljenjem ušnog kanala.

Kao rezultat toga, smanjili su preopterećenje centara za sluh u mozgu do 80%. Ali to nije sve. Nakon 28 dana primjene metode, sudionici istraživanja jednoglasno su priznali da im se sluh toliko izoštrio da danas čuju točno onako kako su čuli kad su imali 20-25 godina!

Sluh | Autor : Gospodin Milan (72 godine) već sedam godina pati od gubitka sluha. Zahvaljujući makromolekularnoj metodi, nakon 28 dana vratio mu se dobar sluh i ponovno može slobodno govoriti

Vratite dobar sluh i bacite svoj slušni aparat
Slušna pomagala ne rješavaju probleme s gubitkom slušnih stanica. Samo umjetno zaglušuju zvukove kada se nose. Neudobni su, neugledni i ispuštaju neugodne pucketave zvukove. Što je još gore, uzrokuju infekcije koje pogoršavaju gubitak sluha (studije pokazuju da 90% slušnih pomagala uzrokuje bakterijske infekcije i gljivične infekcije unutarnjeg uha, značajno smanjujući sposobnost sluha!).

S druge strane, makromolekularna metoda obnavlja slušne stanice, vraća prirodne sposobnosti sluha bez slušnih pomagala. Sastojci koje sadrži imaju snažna regenerativna svojstva. Svakodnevno ubrizgavanje ovih tvari u uši vraća dobar sluh čak i osobama s teškim oštećenjem sluha. Bez invazivnih zahvata, na jednostavan, prirodan i siguran način.

Za koga?
Makromolekularna metoda za dobar sluh prikladna je za osobe svih životnih dobi, bez obzira na vrstu, uzrok i težinu problema sa sluhom. Pomoći će vam da automatski i prirodno vratite sluh za 28 dana!

Kako iskoristiti ovu metodu?
Naše čitatelje očekuje posebna potpora. Kliknite na donju poveznicu:

Primite makromolekularnu metodu uz financiranje i vratite dobar sluh u 28 dana >>>

Gužve zbog radova na Jadranskom mostu
iz grada pozivaju građane na strpljenje
VIDEO Prometni kolaps zbog radova na Jadranskom mostu: Stvorile se goleme gužve
Kaufland
NEVIĐENO SVJEŽE? DA!
Kako svježe namirnice dolaze na vaš stol