Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaj, što?!

Partner joj je zabranio da čita knjige jer čak i to smatra - prevarom: Evo njegovog opravdanja

Shuttershock
07.07.2021.
u 10:32

Što biste vi napravili u ovakvoj situaciji?

Anonimna djevojka požalila se korisnicima Reddita na svog partnera i njegov neobičan zahtjev. Kako kaže, ona je velika ljubiteljica knjiga, čitanje ju smiruje i voli zalutati u neki drugi svijet. Nerijetko je čitala ljubavna djela u kojima se ponekad opisuju seksualne scene - a tu je onda nastao problem, prenosi Mirror.

Naime, njezin partner smatra da je to prevara, jer dok to čita zamišlja opisane scene i ljude, odnosno muškarce.

"Ne čitam knjige zbog tih dijelova o seksu, ali on to ne razumije. Ne znam što da radim."

Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Ljudi su joj masovno počeli pisati da treba otići od takvog partnera jer nije normalno da je odrasli muškarac ljubomoran na knjigu! "Zamisli u što će se pretvoriti tvoje druženje s prijateljima i izlazak van."

"Ostavi ga", savjetuje netko i objašnjava joj da je ovo alarm i upozorenje. "Ako popustiš u ovome, kontrolirat će te sve više, ovo je tek početak."

U međuvremenu je djevojka odgovorila na komentare i otkrila da je odlučila prekinuti s njim jer bi se situacija samo mogla pogoršati. "Nesiguran je i voli kontrolirati, mislim da je vrijeme da odem", napisala je.

Djevojka talijanskog pjevača podijelila svoje iskustvo života s kroničnom bolešću: 'Govorili su mi da moram više masturbirati'

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije