Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ordinacija iz bajke

Otvoren natječaj za novinarsku nagradu Velebitska degenija

Nagrada „Velebitska degenija“ sastoji se od novčanog iznosa u visini od 10.000 kuna i plakete.
13. ožujka 2018. u 08:00 685 prikaza

Hrvatsko novinarsko društvo i HEP Opskrba su obavili natječaj za godišnje nagrade Velebitska degenija za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša. Prijaviti se mogu radovi objavljeni u tisku i na internetu, na radiju i televiziji te za fotografiju u razdoblju od 1. ožujka 2017. godine do 28. veljače 2018. godine.

Prva nagrada „Velebitska degenija“ dodijeljena je 1999. godine i od tada se kontinuirano dodjeljuje za tri područja (tisak i internet, radio i TV), dok je od 2016. godine uvedena i nagrada u kategoriji najbolje novinske fotografije.

Godišnju nagradu za najbolje novinarske radove u zaštiti okoliša „Velebitska degenija“, pokrenuli su 1998. godine Zbor novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva i tvrtka APO, koju je 2016. godine naslijedila druga članica HEP grupe - HEP Opskrba. Nagrada „Velebitska degenija“ sastoji se od novčanog iznosa u visini od 10.000 kuna i plakete.

Rok za dostavu prijedloga je 3. travnja 2018., a više informacija o natječaju se može pronaći na internet stranicama Hrvatskog novinarskog društva.

1. - 30. ožujka U tijeku je "Svjetlo na zajedničkom putu" - HEP-ov natječaj za dodjelu donacija za 2018. godinu Ordinacija iz bajke Humanitarno Svjetlo HEP-a za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Svečanost dodjele plaketa zahvale za uređenje prostorija Klinike Vuk Vrhovac Ordinacija iz bajke Nova soba i kupaonica olakšat će boravak pacijentima u Klinici Vuk Vrhovac
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale