Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koža

Opuštena koža, boranje i pigmentacija vidjet će se prvo na rukama i nogama

ruke
Foto: Thinkstock
03.02.2015.
u 09:29

Opuštanje kože najuočljiviji je i najveći problem pri starenju tijela.

Često izlaganje ruku i nogu sunčevim zrakama i izostanak primjene SPF-a pogubni su za kožu ruku.

Oštećenja od sunca ubrzavaju proces starenja. Upravo zbog toga brojni problemi – opuštanje kože, boranje i pigmentacija – pojavljuju se prvo na rukama i nogama.

Opuštanje kože najuočljiviji je i najveći problem pri starenju tijela. Čak ni redovite fizičke vježbe ne mogu osigurati zatezanje kože ruku. Najbolji rezultati u rješavanju ovog problema postižu se profesionalnim tretmanima i primjenom aparata koji koriste radiovalove, kao što su Thermage, Accent XL i TruSculpt.

Svakodnevno koristite hidratantne i antiage kreme za ruke na bazi hijaluronske kiseline, ili one s koenzimom Q10, kreatinom, te UVA i UVB filtrima. Pravilna hidratacija kože izuzetno je važna jer, kad je suha, ona je izborana i djeluje starije.

>>Najveći zimski neprijatelji vaše ljepote

>>Kozmetika visoke tolerancije posvećena atopijskoj koži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije