Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODLUČNA SAM

'Slučajno sam zatrudnjela, no ne mogu si priuštiti još jedno dijete. Što da radim?'

Par, trudnoća
Foto: Getty Images
1/3
30.05.2019.
u 07:00

'Jesam li sebična ako razmišljam o pobačaju?' zapitala se korisnica

– Imam 40 godina te sam slučajno zatrudnjela iako si moj suprug i ja ne možemo priuštiti još jedno dijete – započinje žena koja je postavila pitanje poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun. Žena ističe kako je njihovo kućanstvo poprilično lošeg financijskog stanja te si u datom trenutku ne mogu priuštiti još jedno dijete.

– Moj suprug ima 42 godine te je često odsutan. Naša šestogodišnja kći svakodnevno ima napadaje i poteškoće u učenju. Liječnici još uvijek nisu uspjeli pronaći lijek za nju, a povrh toga imamo i jednogodišnjeg sina. Moj suprug također misli da nismo spremni imati još jedno dijete. Jesam li sebična ako razmišljam o pobačaju?'

Terapeutkinja Deidre odgovorila joj je kako razmišljanje u takvom smjeru nije uopće sebično te da bi svakako trebala razgovarati sa svojim suprugom o ovoj odluci.

To uopće nije sebično. Zamislite samo kako bi druga beba mogla utjecati na živote vaše djece. Razgovarajte sa svojim suprugom kako biste bili sigurni da ste potpuno usuglašeni i donijeli najbolji zaključak. Zatim odmah potražite stručnu pomoć – odgovara Deidre.
 

Ključne riječi

Komentara 37

BU
burza
08:43 30.05.2019.

Gdje ima za dvoje bit ce i za troje

Avatar Ayatollah of Rocknrolla
Ayatollah of Rocknrolla
08:21 30.05.2019.

Zeno, evo ti 10.000eur i daj djete meni. Imam vec djecu ali nikada dovoljno.

SP
SPi
07:47 30.05.2019.

Ako radi abortus, ugrozit će svoj život, a može ostati i sterilna nakon toga. Ako se već mora riješiti jednog djeteta, zar nije "čišće" da ubije ovog od jedne godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije