Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Od kad skupa živimo dečko i ja se uopće ne seksamo; ne znam kako da to promijenim'

shutterstock
04.06.2022.
u 23:01

Pokušavala je, kaže, i razgovarati s njim, ali on navečer samo kaže da je umoran i ode spavati.

Nedavno se jedna 26-godišnjakinja požalila kako se ona i partner, iako su prije imali dobar seksualni život, od kad zajedno žive više gotovo uopće ne seksaju.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6


- Mislila sam da ćemo se više seksati jednom kada skupa uselimo, ali samo se više svađamo. Zajedno smo četiri godine i napokon smo se dogovorili da počnemo živjeti skupa - rekla je.

Naime njegove su smjene na poslu jako duge pa kući dolazi umoran i pod stresom. Tada večera, okupa se i ode spavati.

- Kada imamo nešto slobodnog vremena, on igra PlayStation. Pokušala sam razgovarati s njim, ali optužuje me da nepotrebno stvaram svađu. Mislila sam da ćemo se zbližiti jednom kad uselimo u zajednički stan, a on samo tvrdi da se jednostavno više ne slažemo."

- S obzirom na to da je trebalo četiri godine da počnete živjeti zajedno, možda je njemu zajednički život naprosto preveliki izazov i ne zna se s njim nositi.  Razgovarajte s njim o njegovom životu s roditeljima i odrastanju, sigurna sam da to baš nije bilo idealno i da tu leže mnogi vaši problemi - odgovorila joj je terapeutkinja.

- Pokušajte i promijeniti rutinu kada on dođe s posla; masažom ga, na primjer, možete opustiti, oraspoložiti, ali inicirati seks - dodala je, a prenosi The Sun.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:45 05.06.2022.

Nema strasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije