Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njih šest

Horoskopski znakovi koji se navodno najbolje ljube: Slažete li se s tim?

Shutterstock
05.06.2022.
u 07:00

Kad je u pitanju iskustvo, nitko ne može nadmašiti Jarca čija razmetljivost i samopouzdanje mogu biti zastrašujući na primjer na sastanku, a što do izražaja dolazi i kad je riječ o sposobnosti ljubljenja.

Prema mišljenjima astrologa, potrebno je nekoliko 'sastojaka' da se vaš znak nađe na popisu znakova koji se najbolje ljube: samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalna inteligencija.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9

Jarac

Kad je u pitanju iskustvo, nitko ne može nadmašiti Jarca čija razmetljivost i samopouzdanje mogu biti zastrašujući na primjer na sastanku, a što do izražaja dolazi i kad je riječ o sposobnosti ljubljenja.

Iako nije poput nekih drugih znakova promiskuitetan, Jarac zna svoje poljupce upotrijebiti da iskaže predanost, a njegov se partner osjeća sigurno nakon samo jednog dodira na usnama, a može navesti da čujete svadbena zvona....

Blizanac

Ako želite nešto spontanije na ljubavnom planu, ne tražite dalje od Blizanaca. Ovi društveni leptiri poznati su po brbljanju i svim jezičnim sposobnostima pa je sigurno pretpostaviti da znaju što raditi sa svojim usnama. Blizanci vole stjecati nove prijatelje gdje god krenu, što znači da su zasigurno naučili pokoji trik na svojim putovanjima, prenosi Best Life.

Pripadnike ovog znaka u početku bi moglo biti teško dobiti, ali ako možete držati korak s njihovom oštroumnošću, bit ćete nagrađeni vrtoglavim, smijehom ispunjenim poljupcem koji će trajati sve dok sunce ne izađe.

Škorpion

Ako tražite ljubav u filmskom stilu pronaći ćete je sa Škorpionom. Ovi tajanstveni znakovi ne žele napraviti prvi korak, radije puštaju druge da dođu k njima. Međutim, ispod površine svakog Škorpiona skriva se posesivna, iskonska energija.

Taman kad pomislite da imate prednost, oni će vas povući u sirov i intenzivan poljubac koji oduzima dah. Znaju postati previše intenzivni, ali ta strast je ono što ovaj znak čini jednim od najboljih koji se ljube. 

Strijelac

Savršenom mješavinom hladnokrvnosti, smirenosti i sabranosti Strijelac zna prilagoditi svoj stil flertovanja kako bi osvojio druge. Njihov bezbrižan stav čini ih odličnim partnerima za razmjenu poljubaca. Za razliku od drugih znakova koji su zabrinuti da se možda kreću prebrzo ili prejako, Strijelac voli živjeti u trenutku.

Oni se ne boje prvi vas poljubiti i sigurno ih nije briga što drugi ljudi misle. Prezauzeti su stvaranjem avanture iz svakog trenutka u životu, što znači da su oni znak koji će vam najvjerojatnije pružiti onu nezaboravnu strastvenu sesiju koju ste dugo čekali.

Bik

Možda nemaju izraženu razmetljivost koju drugi znakovi otvoreno pokazuju, ali ono što im nedostaje u toj spektakularnosti nadoknađuju senzualnošću. Bik vas može natjerati da ga malo pričekate prije velikog trenutka, jer su poznati po sporom i postojanom tempu odnosa.

Nakon što ste privukli njihovo zanimanje, romantični i senzualni Bik zna kako najbolje ugoditi i podići vam raspoloženje. Na završetku večeri rastopit ćete se u njegovim zagrljajima i romantičnim poljupcima.

Ribe

Sanjive Ribe su najromantičniji horoskopski znak, što ih čini izvrsnima u ljubljenju. Njihova promjenjiva energija ih čini vrlo intuitivnim partnerima, i emocionalno i fizički. Ribe uživaju u svim oblicima fizičkog dodira u odnosima, stoga se nemojte iznenaditi ako inače sramežljiva Riba postane razigrana iza zatvorenih vrata. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije