Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI SE?

Od ignoriranja do nekontroliranog bijesa: Evo kako se svađa svaki horoskopski znak

Shutterstock
26.08.2022.
u 15:28

Ribe jedva čekaju da svađa završi, dok Blizanci uživaju u svađi..

Svi se u nekom trenutku u životu upustimo u svađu s nekim. Frustracije i bijes rastu, a bez obzira na to koliko se trudili suzdržati eksplozivne emocije, one će na kraju izaći iz nas. Kako piše Metro, svaki od horoskopskih znakova drugačije se svađa, pa nakon što pročitate tekst, možda saznate nešto novo o sebi ili osobama koje poznajete.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Ovan
Borili bi se 'do smrti', čak i ako je u pitanju samo neka društvena igra. Glasni su, strastveni, vatreni i ratoborni, ali nisu zlonamjerni niti željni svađe. Svađe su velike, ali kratkotrajne i obično su spremni brzo krenuti dalje.

Bik 
Sposobni su stvoriti hladnu, neprobojnu tišinu koja može trajati godinama, protiv onih za koje smatraju da su im učinili nepravdu ili ih iznevjerili. Nisu zli niti užasni, i treba im puno vremena da dosegnu točku ključanja, ali kada se to dogodi, zaista postanu bijesni i ljuti. Nakon toga, nastaje samo hladna tišina. Mogu otpisati druge lakše od većine.

Blizanci
Nekako uživaju u svađi i to je vrlo često ono što im se mota po glavi.  Drugi često moraju dvaput razmisliti prije nego što ih napadnu verbalno, jer su brze, iscrpljujuće i pametne osobe koje govore sve pametne stvari. Drugima se svađa s njima čini se kao da im netko drži lekciju.

Rak
Vole prešutjeti svoje prave misli i osjećaje, češće nego što će nešto reći, ali ako ih netko dovede do te mjere da polude, onda će mu zaista i reći sve što misle. U deset minuta mogu proći kroz deset različitih raspoloženja,. Tako često znaju i zbuniti osobu s kojom se svađaju..

Lav
Vole biti voljeni i sviđati se svima, pa su uvijek šokirani što se netko protivi ili se ne slaže s njima i to vrijeđa njihove osjećaje. Povrijeđeni Lavovi napadaju i bijesne. Ako su uznemireni, to će i uzvratiti. No onda, poput tipično vatrenog znaka, ljutnja ih prođe i ponovno žele biti prijatelji.

Djevica
Rasprava s Djevicom može se činiti kao izdržavanje dugotrajne sudske rasprave, gdje vam oni iznose precizne i strukturirane argumente. Svađa s njima može zaista biti iscrpljujuća jer nikada ne zaboravljaju pogreške i napadaju sve nedosljednosti. Ne vole osobne i emocionalne ispade, pa samo iznose činjenice i prigovore. 

Vaga
Vage mrze sukobe i konflikte. Oni su majstori taktika i diplomacije, i mogu učiniti da svađa izgleda kao da ste upravo imali prijateljski, ili neki ugodni razgovor, a istina je zapravo potpuno drugačija.

Škorpion
Treba izbjegavati svađu s ovim znakom. Škorpioni će se poslužiti svim potrebnim sredstvima kako bi pobijedili u svađi, odnosno kako bi oni bili u pravu. Njihova žudnja za osvetom je velika. Legendarna je njihova sposobnost da igraju strpljivo i čekaju pravi trenutak za napad. Mogu biti zaista nemilosrdni i okrutni. 

Strijelac
Strijelci su prirodni filozofi pa se većina argumenata može činiti ideološkim ili racionalnim,  a oni vole i razmišljati o široj slici. Svađaju se, kao što rade i sve drugo, s guštom i entuzijazmom, čineći to ponekad prilično zabavnim.

Jarac
Ako njihov govor postane štur, suzdržan i hladan, onda ih je netko vjerojatno razljutio, a tišina je smrtonosna. Jarci su jako osjetljivi i uzimaju stvari k srcu, do srži. Zafrkancija nije dobra ideja jer ih šala na račun njihovih mana ili osobina neće nasmijati. Zamjerke mogu trajati godinama, i oni zaista nikada ne zaboravljaju i ne opraštaju.

Vodenjak
Poprilično uživaju u verbalnom prepucavanju i svađi. Oni uvijek mogu pronaći širu sliku, istinu ili radikalnu opciju na koju niste računali. Vodenjaci su veliki mislioci i svađaju se na velik način.

Riba
Ribe će vjerojatno plakati tijekom svađe jer stvarno ne vole loše vibracije, stres ili sukobe. Mogli bi pristati na sve kako bi to prestalo. No, oni pamte i ostavit će trag na vašem karakteru zbog ćete se na kraju osjećati loše zbog sebe. S Ribom treba sve na lijep način i ne smijete ih spuštati. Oni će vaš osuđivati zbog vašeg lošeg ponašanja i nekako vam nametnuti osjećaj krivnje koji ne želite. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije